Браво на теб, аз също вадя днес. При мен също има доста мед. Аз на един път го вадя. Направо кръста ме заболя, докато махна питите и ги закарам в склада с една количка. Имам един клип на кошера с 3 магазина, ама там няма много какво да се види. Може би не беше правилно. Третия магазин е изграден само в средата на 6 пити и е заложен мед, но не напълно .. И сега се чудя какво да го правя, оставих го и тоя магазин по късно ще го махам.. Явно няма да е на един път. От тези 8 кошера. Рояка от отводката ми направи 5 пълни пити запечатани магазинни. Отводката е капо, но поне е развита на цял плодник. Кошера без майка - един пълен магазин. После още един кошер дето беше слаб пролетта - 7 пълни пити магазинни. 3 кошера по 2 пълни магазина и 1 кошер магазин и половина.
Сега ще почина малко да обядвам и после продължавам, ебаси и бъхтенето, чак отпуска съм си пуснал. Леле а как ме заболя кръста. А от критовалутата, дето бях купил на най-ниските цени, само от вчера съм с хиляда долара отгоре, седейки и пърдейки. После що света отива на майната си ..
А мойте пък кротки пчелите. От единия вадих направо без да подпушвам, понеже го забравих, че не съм извадил меда, и си угасих пушалката преди това![]()