Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
Тоз слънчоглед тая година ни разказа играта... Два викенда поред свалям по 9 магазинни рамки от кошер, на 90% запечатан и въртя, тая седмица май пак ше го играя... Предната седмица предии това аварийно извадих по 5-6 кила от кошер да освободя малко място, още го бъркам в кофите и взе да се сгъстява.
Нещо интересно - по-миналата седмица един комшия, има трийсе сандъка в съседно село и ме предупреди - два-три дена необичайна агресия. Вчера като отварям първия и нали съм си по къс ръкав тръгнал на разходка - тея мойте отпочнаха с блудствени действия. Ааа, нема а стане погледнах го отгоре че им бях боднал и трети магазин, имат място и значи ги захлюпих. Другите кротки както трябва и да бъде и си свършихме работата. Не знам, тютюн вече не гледат из нашия край, пръскат ли нещо по това време сега идея нямам...
Не знам, много ще спекулираме, сега пък мойте са кротки. Да ти кажа, до слънчогледовите масиви са житните и ги жънаха, може да се дразнят от шума. Но това което ми прави впечатление е че след като ожънат, веднага минават площите и ръсят с някакви течни торове, може да има и препарати ..