Така се прокарват кабелите между етажите .Това се прави да не се засегнат от видиите и гвоздеите.
За тръбите се прорязват канали отгоре по гредите. Каналите трябва да са посредата на дъската да не се пробият когато се навиват видиите на дъската.
Отначало и аз си мислех че това са големи глупости но с течение на времето разбрах че глупостите са някъде на изток.
Тези неща ги пиша не за да се хваля или нещо подобно а ако на някой нещо му влезе в работа.Информацията както винаги е Free .Безплатна.И така мисля да бъде занапред.
Не знам как е в България но тук старите къщи са на по 100 и повече години и когато се прави бърз ремонт за спестяване на време и пари лепят картона директно се лепи върху стената.Стената се подготвя предварително .Ако мазилката пада се събаря и стена се намазва с пи ви ей или на български це 1 000 . В съд цето се разрежда с вода докато придобие консинстенцията на це100 или це 200.Който както желае . Следва бъркане на лепилото и поставяне на топки лепило по стената. Някой ги поставят на картона но ако картона е от тънките има вероятност когато го местите да се пречупи от тежеста на лепилото.Ако стената е крива на по изпъкналите места се поставят по малки топки лепило.И съответно на по вдлъбнатите повече лепило.Става дума за лепило за картон.Има клипове тубата.
![]()

Цитат