Каква е разликата между захар Захира и Сладея? Разликата в цените е съществена! Има ли значение, с каква захар се прави сиропа за подхранване?
Разликата е, че може да е от тръстика или от цвекло. Може да са от едно и също производно и единствената разлика да е цената или както се спомена по-горе - зърнеността. Цената понякога играе роля на реклама и няма нищо общо с качеството. Да ме извинява Сладеята, но Захирата е по-добра.
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 11.07.2022 в 20:50.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
преработка, ползи, вреди.... всяка си има плюсове и минуси.... https://www.zahira.bg/za-nas/proizvodstvo-na-zakhar/
например рафинираната тръстикова захар не е подходяща за вегани заради един от процесите на преработка...
Що се отнася за пчелите - съм пробвал всички варианти/видове - за мен цвекловата захар е по-добрият вариант за подхранване (сироп) за някой друг може да е нещо друго....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))