Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
Съмняваш се по принцип точно в този източник? Така го разбирам. А иначе в информацията? Вярно ли е, че фондацията финансира не правителствени организации у нас? Това последното май никой не го отрича.И е напълно законно.
https://us4bg.org/bg/
До колко е морално не правителствени организации да се занимават с политика е друг въпрос.Моралът на днешно време е разтегливо понятие.Пресен пример е търсенето на морална отговорност на хора с различно мислене, под предлог , че се финансират от вън.И това се прави от хора доказано финансирани от вън. Старата приказка" Крадецът вика дръжте крадеца". Политиката е мръсна работа.И ставащото сега много напомня на друга приказка "Гузен не гонен бяга." Та това с източника на информация май напомня на трета приказка"Не убивайте вестоносеца!"

Нямам време в момента да чета самата информация и да я анализирам. Конкретно да, източника на информация е много компроментирам. Но друго е нещото което не разбирам, защо оправдавате едното нещо, като съпоставяте нещо друго ... или просто такова впечетление остава ?

Иначе гледам темате е подходяща. Станал съм преди 6 часа че имах друга работа. Обаче ходих до Плевен към 9 и нещо да заявя едни лекарства на майка ми. Ами то пълно с коли навсякъде и кафетата по центъра пълни . И как става тази работа ? а това дори не бяха възрастни хора ...

После отивам на Лидл тъкмо да взема 20 кг захар да има малко за ракията и за сладкото. Взимам 2 стека и онази на касата ми казва, че е само до 5кг на човек. Отивам в Кауфланд там пък беше 10 кг,та си взех един стек Захир на цена 1.79 ...
Интересното е че тази която купувах преди "Сладея " в момента в кауфланд е 2,89 за кг и като гледам няма много желаещи да купуват. Та има ограничения, въпреки че няма промоция.
Каква ли е логиката, хората да не се презапасяват ли що ? Така или иначе който иска ще си купи от търговия и 40 и 50 кг. Нещо не разбирам идеята .. Има ограничение и върху бройката за олио, въпреки че и тя не е евтина .