Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 14 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 133
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Баааа,няма да додрапат сегашните!!
    Те парите,особено немилите,...........докато желязото е топло...Бойко трябва да се изчетка,за да натрупа-да си върне електорат.
    Мисля си,че бб,преди 2 години,знаейки какво ще се случи-инфлацията,нарочно сдаде властта.Иначе щеше да се пържи на тоз огън и да загуби безвъзвратно,нооооо сега е момента,след половин година да се върне на бял кон....Така си мисля...

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Баааа,няма да додрапат сегашните!!
    Те парите,особено немилите,...........докато желязото е топло...Бойко трябва да се изчетка,за да натрупа-да си върне електорат.
    Мисля си,че бб,преди 2 години,знаейки какво ще се случи-инфлацията,нарочно сдаде властта.Иначе щеше да се пържи на тоз огън и да загуби безвъзвратно,нооооо сега е момента,след половин година да се върне на бял кон....Така си мисля...
    И не си далеч от истината!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Изгониха руснаците .На ред са и американците .Както бил казал Фидел Кастро на времето когато го попитали кога щял да си обръсне брадата ? Той отговорил че когато Куба се освободи напълно .
    Ще доживея ли тзи момент?

Как някъде си ремонтират улиците .
    Един дядо казал на майстора . Майсторе там ти се е отлепила една плочка.Майстора му отговорил . Дядо проекта е за 100 000 , До мен стиггнаха само 8 000 .

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-07-03 14-39-14.png
Прегледи:      43
Размер:	919.7 KB
ID:	11357

Име:	Снимка от 2022-07-03 14-33-16.png
Прегледи:      43
Размер:	766.3 KB
ID:	11358

Преди повече от 30 години Вячеслав казал че отначало министрите и президентите ги лъжели че щели да направят така че да живеят вечно.Но когато вземели власта започвали да ги заплашват по всякакъв начин само и само да праваят това което им наредят.
    Интересно откъде хората едно време са знаели а сега не знаят какво ги очаква .И когато бримката около вратът се затегне забочват да хленчат .

Име:	Снимка от 2022-06-29 20-01-57.png
Прегледи:      46
Размер:	21.8 KB
ID:	11359
    Може ли все още да има толкова наивни хора?
    7 360

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    "Едно от многото имения на Иво Прокопиев!
    Направено незаконно на брега на морето, върху защитени скали! Но Зелените не протестират, защото всъщност той им е шеф!
    И Кирил Петков не протестира, защото е на Прокопиев.
    Това е истинският олигарх на държавата!"
    Цитата е от фейса.

https://trud.bg/%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%...0%D1%80%D1%85/
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    "Едно от многото имения на Иво Прокопиев!
    Направено незаконно на брега на морето, върху защитени скали! Но Зелените не протестират, защото всъщност той им е шеф!
    И Кирил Петков не протестира, защото е на Прокопиев.
    Това е истинският олигарх на държавата!"
    Цитата е от фейса.

https://trud.bg/%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%...0%D1%80%D1%85/
    Неведоми са пътищата Господни.Неизмерима е силата Господня. От месеци пиша, че либерастите са замаскирани на комунисти. Неолиберализмът е съвременния комунизъм.Днес виждам, че колегата го е прозрял.Хвала тебе Господи за това, че го просветли!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Много "умно", деби!
    Много "умно"!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021

На колко сте години ? Това за майтап ли го правите? .. Ами не ги четете тези простотии. Баси и живота, съветвате ме за някакви неща, а цитирате парцали като блиц. .. Опитах се да пиша един път, белким го вземете под внимание. Но това е унизително да ползвате такива "източници на информация" освен ако целта не ви е такава )

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    На колко сте години ? Това за майтап ли го правите? .. Ами не ги четете тези простотии. Баси и живота, съветвате ме за някакви неща, а цитирате парцали като блиц. .. Опитах се да пиша един път, белким го вземете под внимание. Но това е унизително да ползвате такива "източници на информация" освен ако целта не ви е такава )
    Кое те кара да не вярваш на написаното? Разполагаш с достовепна информация за дейността и финансирането на споменатите организации?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Вярно ли ? На блиц ? аз имам по-високо мнение за вас. То дори да им вярвате, е хубаво да проверявате какво пишат от няколко други независими източника или зависими. Самия стил на тази медия, хората които работят за нея, материалите които се пишат, говорят идеално за качествата и като източник на информация.

Страница 10 от 14 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •