Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Е-ех, Канада-а ..! Кога ще ги стигнем Хамериканците?
    То може би това е големия проблем, че хората в България вместо да оценяват това което имат, гледат много телевизия и видеа за разни химерни светове. Аз съм живял много в чужбина, бил съм и при хамериканците в най-богатия щат, Калифорния и то в Силициевата долина. Тук вместо да се хванем заедно и да си оправим красивата и хубава страна, вечно някой крои пъклени планове, за съседа, за кмета .. за този и ония. Вярно е че историята така ни се е стекла, ама вместо постоянно да ровим назад, не е зле и да гледаме напред и тогава няма да има нужда и време да гледаме как е в Канада.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    То може би това е големия проблем, че хората в България вместо да оценяват това което имат, гледат много телевизия и видеа за разни химерни светове. Аз съм живял много в чужбина, бил съм и при хамериканците в най-богатия щат, Калифорния и то в Силициевата долина. Тук вместо да се хванем заедно и да си оправим красивата и хубава страна, вечно някой крои пъклени планове, за съседа, за кмета .. за този и ония. Вярно е че историята така ни се е стекла, ама вместо постоянно да ровим назад, не е зле и да гледаме напред и тогава няма да има нужда и време да гледаме как е в Канада.
    Идеята на снимката е, че при благоприятен пчеларски климат е едно и са едни практики и книги а при не толкова благоприятен други.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Идеята на снимката е, че при благоприятен пчеларски климат е едно и са едни практики и книги а при не толкова благоприятен други.
    Каквото Господ даде.Ние акъл да имаме, да го вземем. И сърце и душа, да сме благодарни за даденото.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •