Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от julian103 Виж публикацията
    Бягат, що да не бягат?! Ама към Волжка България ...
    И за тях и за нас бягството им е начало на трагедия.Ако руснаците изпълнят намерението си да вземат Одеса и да отрежат Украйна от морето с културната автономия за българите е свършено.Русия анексира територии и асимилира в "руския свят" население. Предвид малкия брой на българите няма да има "македонски модел". Просто ще ги претопят в казана на "руския свят". За това тия идиоти, които предизвикаха войната са отговорни и за последствията, които ние българите ще понесем.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    И за тях и за нас бягството им е начало на трагедия.Ако руснаците изпълнят намерението си да вземат Одеса и да отрежат Украйна от морето с културната автономия за българите е свършено.Русия анексира територии и асимилира в "руския свят" население. Предвид малкия брой на българите няма да има "македонски модел". Просто ще ги претопят в казана на "руския свят". За това тия идиоти, които предизвикаха войната са отговорни и за последствията, които ние българите ще понесем.
    Ми знам ли градът е основан от руснаци май по времето на Екатерина от създаването си има много българи както и сега има и други етноси .Иван Вазов се е мотал там известно време.Та къде 200 години си има българи там доколкото четох бягат от мобилизация не щат да воюват.Ма знам ли!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Нашата държава трябва да направи всичко възможно в тази обстановка да привлече колкото се може повече хора с българско самосъзнание и да ги интегрира тук. Това е една добра възможност за решаване на демографския ни проблем.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Нашата държава трябва да направи всичко възможно в тази обстановка да привлече колкото се може повече хора с българско самосъзнание и да ги интегрира тук. Това е една добра възможност за решаване на демографския ни проблем.
    Ма тия одеситите ще щат ли да станат демократи

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Агрото обясняваше, че цените на въглеродните емисии падат а трябва да се грижим за планетата та днес чета че два са основните фактора при формиране на топлинната енергия тоест около 80% а за ТЕЦ София 87%.Цената на газа почти четирикратно/какво става с тия борси аз не знам/ от 45лв. за мегават час до над 160лв., а цената на въглеродните емисии с 79% от 51евро на тон до 91 евро за тон или с 79%/навярно пак от борсите иде цената , че каква себестойност имат тия квоти нямам идея/. Това е за 1година на зад тоест от 1юли 2021г.
    Сега подкараха нефта, че трябва до края на годината да се намали с 90% вноса от Русия /те нали няма къде другаде да го пласират , че нали няма търсене/ та 3,20лв. за бензин 95 не знам дали ще остане макар, че при 150долара за барел бе по-евтин 2,80лв. а сега при 90 долара е 3,20лв.Та крайната цена за бензина варира що тъй не знам. А като се дигне цената на енергията всичко се дига а нямало рептили а

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ти добре ли си!?
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ти добре ли си!?
    По-добре отколкото си мислиш!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    По-добре отколкото си мислиш!
    "Раздай" де, не бъди лаконичен!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Чета , че в договора за газ с Газпром имало клауза нещо от сорта щом си поръчал си плащаш дори и да не вземеш газа май беше нещо от 80% а май няма черно на бяло, че е нарушение на санкциите ако си отвориш сметка в рубли та се чудя на каква ли цена общо ще ни дойде тоя газ.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    ... бягат от мобилизация не щат да воюват.Ма знам ли!
    Това с бягането го направиха тия що са сега у нас. Последното което се пише е , че момчетата от националистическите батальони събират де що намерят и пращат на фронта.А тия що се опъват пращат директно при Дядо Господ.Та нещата са като на война.Хич не им е лесно там и на украинци и на българи , а и на руснаци.Никой никого не пита иска или не да воюва.
    И тука така им се ще на някои да го направят, ама май те ще са първи на среща с Дяда Господа.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •