Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Не, не се мисля за изключение, просто такива изследвания съм гледал. Обаче това което казваш важи за голяма част от българите... Та не се мисля за изключение .. Няма нужда да вадите заключения от контекста. Никъде не съм написал подобно нещо. Съмненията ги разбирам, има ги във всички. Но не може поради тази причина, да правим толкова дълбоки размисли върху неща, които не се базират на факти. както и да е
    Факти... Фактите, също могат до се тълкуват по различен начин, според разбиранията, вижданията и житейския опит на всеки един от нас.
    Да говорим с неоспорими факти, които нямат нужда от доказване:
    Факт-съществуването на ковид...
    Факт-вирусните заболявания не се повлияват от лечение с антибиотици... А предписваните лечения на сигурно 90% от заболелите от ковид, неизменно включваха антибиотици... И от там още един факт- фармацевтичната индустрия се нуждае от болести,които да лекува, за да съществува...
    Не съм писал отдавна тук и наистина се отклонихме много от темата, така че спирам.

Р.Р. Още един факт-време на изпитание и въвеждане на една ваксина- 5-7г. минимум. И пак факт- за няколко месеца създадени милиарди ваксини с все още неизвестни дългосрочни последици. И създадени не от Майка Тереза.
    Този пост е редактиран от Кразз; 29.05.2022 в 18:04.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •