Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Гошкааааааааа,ср е лицето-книгата на плодника.На нея си пише всичко,което би разбрал от преглед на целия плодник....
    Мастер аз не слагам СР, че дорде я сложа и дорде се върна да я изрежа то годината минала. Знам, че има ползи. Признавам само две годзили в пчеларството от западен Сибир-проф.Кашковский и Д.Т.Найчукова. Та на Найчуков семействата средно изграждат 12-15плодникови рамки с В.О. и 5-8строителни рамки.Прекланям се пред този човек много неща съм научил от статията му и уважаван решението му за С.Р. ама при какви условия я използва и кога. между другото за акар не съм чел да говори

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    между другото за акар не съм чел да говори
    А аз и показвам......амаааааа,какво да се прави,нали не съм годзила и затова не ми вярваш

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    А аз и показвам......амаааааа,какво да се прави,нали не съм годзила и затова не ми вярваш
    Ми то не, че не ти вярвам ама друго си е някоя легенда да го каже

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Ми то не, че не ти вярвам ама друго си е някоя легенда да го каже
    Баси!Нито съм годзила,нито легенда,нито безгрешен
    Ето,тук,сигурен съм,че мнението на Матеев от първия пост е еволюирало Строителни рамки (pchelari.com)
    Строителна рамка (pchelari.com)

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Баси!Нито съм годзила,нито легенда,нито безгрешен
    Ето,тук,сигурен съм,че мнението на Матеев от първия пост е еволюирало Строителни рамки (pchelari.com)
    ,,"За да не повтаряте стари грешки, трябва да правите нови" ,,

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Мастер аз не слагам СР, че дорде я сложа и дорде се върна да я изрежа то годината минала. Знам, че има ползи. Признавам само две годзили в пчеларството от западен Сибир-проф.Кашковский и Д.Т.Найчукова. Та на Найчуков семействата средно изграждат 12-15плодникови рамки с В.О. и 5-8строителни рамки.Прекланям се пред този човек много неща съм научил от статията му и уважаван решението му за С.Р. ама при какви условия я използва и кога. между другото за акар не съм чел да говори
    Викаш, не навестяваш често пчелите...? Май някъде бях чел, че едно отиване и връщане ти е 300 км. , или греша? Остави философията пчеларска настрани но ...това е голяма загуба... Понякога сутрин осъмвам на пчелина, първите лъчи на слънцето отразени по капаците на кошерите, миризмата на роса, трева и кафе...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •