Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4230

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ами по- логика не би трябвало да е в цветущо здраве нали им трябва някакъв цикъл на развитие.Знам ли ама и аз не знам що се занимава с тия далаци и той и пчелите да работят за лудо.
    Защото всичко тръгна от това да вдигна една рамка с незапечатано пило, за да се качат пчелите в магазина. После бях на софия и реших да я оставя да запечатат с търтеии и да стане като строителна рамка ... Сигурен съм че има и по-добри варианти. ....
    Сега проблема ми е че имам по няколко пити незапечатан мед и като ги сложих към средата, не знам кога ще ги запечатат , че да си планирам времето.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Защото всичко тръгна от това да вдигна една рамка с незапечатано пило, за да се качат пчелите в магазина. После бях на софия и реших да я оставя да запечатат с търтеии и да стане като строителна рамка ... Сигурен съм че има и по-добри варианти. ....
    Сега проблема ми е че имам по няколко пити незапечатан мед и като ги сложих към средата, не знам кога ще ги запечатат , че да си планирам времето.
    Ако ти е спряла пашата може и да го не запечатат а да го изпапат.Може няколко магазини да ги наредиш на един силен кошер колко и да яде не може всичкия мед да изеде.А ако подхранваш с медена вода ще запечатат ама е опасно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Това с вдигането на рамка е като преди време ходих във военноисторическия музей и там танкове,вертолети, гаубици, БТР /има и българско производство/ и между тях се мъдри едно трабанче.

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1...GNWvJhcr&hl=bg

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •