Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Ами да кажем на базата на това , че рекламираш разни неща, пък като цъкнах на линка ти нищо не се отваря. Дава 404. Его де е. Хубаво е човек като иска да прави нещо, да си прегледа нещата дали са му наред и тогава да се занимава със странични работи .. Не се заяждам ... Просто казвам какво ми прави впечатление.

П.С - от моите компетенции също е далеч, но ми се струва кофти как хората вместо да ги обединява един форум, те се разделят на базата на някаква толкова странична тема, че няма накъде. Лошото не е това че се пише, а това че няма да се постигне нищо от цялото това писане.

Аз бих ви попитал, какъв е резултата от цялото това писане и каква му е идеята ?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    ... Аз бих ви попитал, какъв е резултата от цялото това писане и каква му е идеята ?
    Така-а... За да не се оказва човек неподготвен и да се чуди, е добре да е прочел поне половината от написаното във форума в който се включва.
    А относно темата.За мене тя беше умишлено пусната с цел създаване на конфликтна ситуация.Началото на дадената тема беше дадено с квалификации, твърдения и явни инсинуаци с цел на някой да не му издържат нервите. Та това за темата и авторите.Мисля , че жънат добри плодове на труда си.Да карат все така.
    п.п. Ако искаш да събереш информация за пчеларството? То забрави за тая тема.Атрактивна е, но е безполезна за пчеларската наука.Поне събира зяпачи.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Ами да кажем на базата на това , че рекламираш разни неща, пък като цъкнах на линка ти нищо не се отваря. Дава 404. Его де е. Хубаво е човек като иска да прави нещо, да си прегледа нещата дали са му наред и тогава да се занимава със странични работи .. Не се заяждам ... Просто казвам какво ми прави впечатление.
    И това ти е критерия???
    А замислял ли си се защо е така?
    Простичко е. Тези файлове от линка вече не са актуални и за да не се заблуждават хората са изтрити от мен. Съответно има качени нови, но те са с друг линк. Форума обаче има защита "дуракоустойчивост" и не позволява редактиране след определено време на постовете. Разбра ли го това?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И това ти е критерия???
    А замислял ли си се защо е така?
    Простичко е. Тези файлове от линка вече не са актуални и за да не се заблуждават хората са изтрити от мен. Съответно има качени нови, но те са с друг линк. Форума обаче има защита "дуракоустойчивост" и не позволява редактиране след определено време на постовете. Разбра ли го това?
    Наистина ли мислиш, че някой не го знае това?

Въпроса е защо има линкове които водят към грешка 404.

Защо след като изтриеш файла, не помолиш админа да изтрие поста с невалидния линк или да се направи каквото и да било, но да няма фалшиви линкове в обявите ти?
    Разбра ли го това?
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Наистина ли мислиш, че някой не го знае това?

Въпроса е защо има линкове които водят към грешка 404.

Защо след като изтриеш файла, не помолиш админа да изтрие поста с невалидния линк или да се направи каквото и да било, но да няма фалшиви линкове в обявите ти?
    Разбра ли го това?
    Смятам го за безсмислено. Който се интересува от актуална информация има дадени телефон и мейл за контакти.
    А и който го знае това не прави дълбоки изводи от "грешка 404"
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Смятам го за безсмислено. Който се интересува от актуална информация има дадени телефон и мейл за контакти.
    А и който го знае това не прави дълбоки изводи от "грешка 404"
    Разбира се!
    Ставаше въпрос за 'пИчатлението.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Разбира се!
    Ставаше въпрос за 'пИчатлението.
    И за оценъчните критерии.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    И за оценъчните критерии.
    Не пишеш ли синоними?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •