Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
Да трябва да се чете. Аз само не разбирам, как така не тези системи, във форума , пише навсякъде РЛ , и тн .. Така с тези ДБ и големи рамки, не става ли трудно и тежко ? ! Не е ли правилно по тази логика , да се направят по - големи рамки от ДБ и така да се постигне по - голям ефект ? Дефакто защо като се отива към по-малка рамка, трябва да се прилага корпусен тип технология на голяма рамка. Нещо ми убягва логиката .. Предвид начина ми на мислене, аз винаги търся логическа връзка във всичко, за да мога да разбера .
Размера има значение тия фарари са си бош лаф работа на колко хора им измреха пчелите с тия фанариотите ама си имат и предимства малката рамка.Може и да е добро система нямам опит.
Двукорпосно ДБ се работи трудно затова в Русия са по двама ама имат паши и средно руска раса пчели.А ние си имаме мутанти и някакви подобия на паши та затова два магазина и не е като короусна технология а някаква измислица де в определени ситуации върши работа.Не си блъскат главата просто сподели че имаш проблем роене и изкарах мнение, че с един магазин няма лесно да избягаш от него без разни излишни гимнастика де се водят майстория.