Липсва ми желанието да те оставя да мърсиш навсякъде.Нали ти обещах.На всяка твоя помия следва кофа студена вода.
п.п.Що не коментираш снимките.Не са ли пропаганда на руснаците? Ти това ще видиш.Но няма да видиш , че това са млади хора запратени да мрат за чужди интереси.По-различни ли са руските жертви? Мъртвите са еднакви.Еднакво мъртви.Несбъднати животи заради празните глави на такива като тебе.
Това ли искаш и за нашите деца?Хванете се за ръчичка с приятелчето и право в Украйна.Ако не ви "зачистят" руснаците, украинците ще го сторят.Що там търсят хора за "пушечно месо", а не дърдорковци що бутат другите напред и се мушат под полите на жените.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Жалък, ограничен олигофрен!
Ти ли ще ми налагаш цензура, бе? Тъпир!
МОД:
Е, това какво беше!? Оставих ви с мисълта, че ще вземете под внимание молбата/забележката ми да се преустанови с обидите, но нещо не се получава. Тръгнали сте Путин и Зеленски да оправяте, а вие самите сте се хванали за гушите...Влезте в час. При следващата обида на часа ще банна
този, който го е сторил. Мисля, че достатъчно изчаках. И няма да е за ден-два.![]()
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 05.05.2022 в 14:00.
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Добър си! Ще си покажеш истинската същност.Не можеш вечно да се правиш на ни лук ял ни лук мирисал.Колко ти плащат за да заливаш с помия честните хора?
п.п. Я сега кръвопиецо се направи на умен и коментирай !
https://dariknews.bg/novini/sviat/ob...arstva-2309453
Май сте си лика прилика с тия що се крият зад деца и жени.Дребни душици, мизерни.
Забравих да те питам.Записа ли се в "батальона" за Украйна? Май само тука ще се правиш на защитник на "световните либерални ценности"(либерастия по нашему).Там , там в Украйна се кове новия световен ред.Ако толкова искаш да участваш, не бутай нас.Включи се на живо там.Виж до кога ще е на живо се разбери с приятеля ти Путин.Ха, днес не си го споменал? Що така бе ?
Бог да ти помага! Ако и той не може...?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Направило ми е впечатление че по специализираните форуми, дали са пчеларски, планинарски, готварски, всички най-много разбират от политика. Особено Русия и Америка. Така пишат все едно това им е най-важното нещо ... А като ги питаш нещо за пчели, планина, или манджа, не отговарят. Чудя се защо ли ..![]()
Обикновено проблема е в търсачката , там трудно се намира информацията. То затова е и форум, за да се пише постоянно и да има дискусии, иначе щеше да се нарича по друг начин![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))