Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Назобал си се със клишета от в-к Труп и ги повтаряш без мисъл. Пък вземи, че потърси какви са тези думи и дали ги е казала Мария - Антоанета. Информация бол. Аз все повече разбирам, че не си просто русофил. По-страшно е - ти вероятно си гербаджия.
    Казала не казала фактът на отрязяната зелка е факт.И като не можеш да схванеш трудната мисъл повтарям, че когато гладът говори всички морални норми мълчат. А относно какъв съм не се притеснявай. Не ще ти стигне акъла да го разбереш.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Казала не казала фактът на отрязяната зелка е факт.И като не можеш да схванеш трудната мисъл повтарям, че когато гладът говори всички морални норми мълчат. А относно какъв съм не се притеснявай. Не ще ти стигне акъла да го разбереш.
    Тапира не е умно животно, а тъпира хептен.
    Тъпир без мозък. Ами това е само уста и гъз. Яде и сере. Няма морални норми. Той е тъпир!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •