Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Индия ако не бъркам с 100ина милиона са повече от китайците
    Според мен бъркаш, подлежи на проверка лесно. Отиваме и ги преброяваме
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Според мен бъркаш, подлежи на проверка лесно. Отиваме и ги преброяваме
    Може.
    Та като изключим алъш вериша, геополитиката за региона им, знеш ли защо така са се опънали като магаре на мост индийците макар, че през ден ходят да им давът акъл?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Може.
    Та като изключим алъш вериша, геополитиката за региона им, знеш ли защо така са се опънали като магаре на мост индийците макар, че през ден ходят да им давът акъл?
    Мога само да предполагам. Те са във война с Пакистан /някогашна индийска територия/, пък Пакистан дупе и гащи с американците. Може и да греша, геополитиката не ми е силна страна, ама така съм чувал и чел.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Мога само да предполагам. Те са във война с Пакистан /някогашна индийска територия/, пък Пакистан дупе и гащи с американците. Може и да греша, геополитиката не ми е силна страна, ама така съм чувал и чел.
    То и аз толкова но опоненти са им Китай и Пакистан доколкото знам то и Бирма е бивша тяхна територия /долу горе по големина и население колкото Украйна +/- и те неправят санкции/.
    Преди време 50те индийците се отъмват от колониална зависимост но има една територия де остава колония на Португалия още бая време и в един момент на индийците им писва и я анексират ако не бъркам е Гоа и на международно ниво е подкрепена от Хрушчов и Брежнев за разлика от развития свят.Та сега те умуват, че не е кармически благордно да са срещу руснаците.предполагам, че това е една от много причини за нежеланието им за санкции но все пак се говори за нея.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •