Среща с духът на Джон Кенеди.
.......на Земята съм имал 2 тела.Едното на Линкъл и второто на Кенеди.В момента моята душа е на 21 ниво.
.......първия път са ме убили защото съм бил против робството.А втория защото съм искал да национализирам долара.Банкерите са направили договор с воените да ме убият.Този който е бил посочен за убиеца ми е нямал отношение със случая.Били са трима.
.....На луната по мое време космонафти не са кацали.
......по времето на студената война са били изстреляни две ракети с ядрени глави.Едната от нас а втората от руснаците.По едно и също време.Ракетите са били прехванати от летящите чинии.Тези които са натиснали копчето в Америка им е било казано че ако разкажат нещо за случилото се щели да бъдат народни предатели.И след това осъдени .Предполагам че при руснаците е било също .
.......21 ниво му позволявало да се прероди на 3 планети по избор.Той обмислял дали да не се прероди отново на Земята.Една от държавите които обмислял била Русия.
......И накрая праща послание към всички на Земята като казва следното : Направете всичко възможно да избегнете робството от други хора и други държави.
https://www.youtube.com/watch?v=2EHqYqyLqaQ

Цитат