Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
Пичове, като последно ще има ли оръжие за Украйна или не ? Или мивкарите , пардон - мекеретата от ПоZитано 20 продължават да мътят водата?

Чета Корнелия се обяснява, че не иска да има ранени и убити, та затова била против. Явно говори за руснаци такива, щото украинците си ги трепат и без наше оръжие. Понеже 70 годишната руска пропаганда у нас си е свършила добре работата с иначе нормално мислещи и уважавани от мен колеги и ще са нужни поне още толкова години наистина да се отрезвим като народ, кога точно Украйна нахлу в Русия и започна да безчинства? Или по какъв начин най-малкото е застрашила сигурността и "просперитета" на Русия? Щото като ви чета, оставам с впечатлението, че това е станало, пък аз от много работа съм го пропуснал?
И аз не искам война, бежанци и високи цени, но Кремълския откаченяк ми ги сервира на воля. А и защо според някои, трябва едва ли не да му ръкопляскаме? А и тая политика да те правят на трътка, пък ти да се снижаваш и да се надяваш само с това да се разминеш, е може и малко да те понае.ат, но нали от това не се умира , също си е останка от комунизма.
Има една приказка драги дами и гопода, която явно не я знаете: Бий, за да те уважават!
За Путин - само бой, по всички фронтове, само от това разбира тип като него. Бой,бой и пак бой. И като заспи, да сънува, че яде як пердах.
Енергийната криза се заформи от преди време и от енергийните борси и зелените сделки.Знаеш ли от кога е построен северен поток две.Знаеш ли че никой не иска да ходи на борсите щото трябва да вложи милиарди десетки години и хиляди километри тръби и да му редят енергииен пакет след пакет.