Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
Ей, многознайко! Знаеш ли колко години зрее чугуна за корпус и скоростна кутия на струг? А колко години уляга един шлайф за да стане работна машина на която се разчита? Сменят се машините що са от тенекии. А китайските ги сменят по необходимост. Истинските машини са от истински метали.Когато почвах работа видях немска , истинска машина произведена 1915 година. За твое учудване си работеше като нова.(Не се изказвай неподготвен. Ставаш за смях.)
п.п. Извинявай ако не съм ти разбрал думите .Може би по навик от общуването с руснаци лекия автомобил наричаш "машина"?
Тия неща в синьото не ги знам, ма изглежда и гнилия капитализъм хич не ги знае. Иначе теб ще те броя за "многознаещ". Гледам, че това ти е зора.

Препоръчваш ми да чета и да мисля, ама май ти нито четеш нито мислиш!

1. Прочети за кой период пиша и "Мисли" къде са били китайските тенекии тогава!
2. Смяната на машините, не можеш ли да го свържеш със смяна на технологии. Защо имаше корекоми в Б-я, а не в САЩ?
3. Дори и да не се смени технологията, една остаряла морално, енергоемка машина, може да се подмени с нова, по-производителна, по-интелигентна, по-икономична. Но само ако можеш да си го позволиш, пък и линията на партията....

П.п. ПОнеже почваш да изнагляваш, ще ти препоръчам, преди да пишеш, да мислиш.