Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 84 от 193 ПърваПърва ... 3474828384858694134184 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 831 до 840 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Откакто български депутат/ка/ заяви, че ще дава координати на Путин да ударел американския посланик в България с високоточна ракета, убеждението ми, че сме много изостанал /да не казвам по-силна дума/ народ, се затвърди. Казаното не е от кварталната магазинерка, а от народен избраник - да, точно, избран от народа. Какъвто народа, такива му и депутатите. Айде това пчеларите, мечтаещи да лижат руски ботуш, ги оставяме настрани, но народни представители да са руски подлоги е жалка картинка. Ще има кой да ни стреля откъм гърба в предстоящата война.
    Какво ви харесва в изостаналата азиатска империя на руснаците не ми е ясно - те на собствения си народ не съумяха да осигурят добър живот, въпреки, че притежаваха 1/6 (и притежават 1/8) от земната суша и огромна част от планетарните ресурси. А животът се дава на човека само веднъж и като ти го стъжнят или отнемат в името на глупости, поправителен няма. Натресоха и на нас комунизма, та затриха потенциала на цялата ни нация. Построили сме били през това време - построихме боклуци, които изхвърлихме и продължаваме да изхвърляме откакто се сблъскахме със световния прогрес. Сега притеснени разни пишат, че трябвало да работят, представяте ли си какво унижение. И ЕС им бил виновен, но не отиват да заработват при Путин, ами разтягат локуми по въпроса, заработвайки в същата тази Европа.
    Този пост е редактиран от agro; 31.03.2022 в 16:51.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте съфорумци.Тази вечер чух следното : Обмисляме воена помощ за Украйна........Как да го тълкувам ? Няколко тояги или ........????
    Дочу се че от части воената промишленост на БГ се държи от някаква еврейска групировка. До колко е вярно това ? Ако е вярно това ще рече че евреите искат да правят пари на гърба на името България.И ако е така на сандъците да поставят еврейската звезда.Или още на всеки сандък с номера на завода производител да плащат по 1000 долара за това че ползват името на завода.Например както искат западните държави.Това ако е вярно е противозаконо .Чужденец да ползва БГ символи. Явно някой се е подписал.Кой е той?

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    ... Айде това пчеларите, мечтаещи да лижат руски ботуш, ги оставяме настрани...
    Моля, моля! "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"Та ние въобще не сме превъзнасяли Русия, както примерно ти непрекъснато пееш хвалебствени химни за Америка и западната култура. Просто ни идва в повече безогледното изкривяване на истината в този конфликт, само и само да не би случайно да бъде набедена Америка за каквото и да е (независимо какво и колко дребно)

... Ще има кой да ни стреля откъм гърба в предстоящата война...
    А защо ни тикате към война? Защо някои хора толкова упорито желаят да ни въвлекат в нея?
    Аз не искам война. Но ти ме упрекваш за този мой избор и убедено ми обясняваш колко съм неправ... Защо???

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от agro
    откакто се сблъскахме със световния прогрес. ....................

Сега притеснени разни пишат, че трябвало да работят, представяте ли си какво унижение. И ЕС им бил виновен, но не отиват да заработват при Путин, ами разтягат локуми по въпроса, заработвайки в същата тази Европа.
    С кой прогрес си се зблъскал че много не ми стана ясно.Една централа си имахме и вие да угодите на новите освободители вземахте че я затворихте.Кой ви би по главите? Че пък се и обиждате.Дело за клеветничество сте щели да подадете.Толкова години то не бяха комисиони то не беше чудо. Докарахте народа до просешка тояга.Вие направо с маските за заваряване започнахте да се разкарвате по улиците.Точно по Путински си я карате . Много бързо се пребоядисвате.

И на война си щял да ходиш чувам.

Кажи ми как да отида при Путин като ме направи враг на Русия.

Да живея в УК но ако се наложи и в Русия ще отида.И в Китай и където още ми се наложи.Не искам аз като теб да чопля семки и да ми промиват мозъка с някакви турски и индиски сериали. И не си мисли че тук нямаме такива бисерчета като теб и твоя приятел (тарикатчето).Бъкано е с такива играчи на въже.И всичките от професор нагоре. Много се засягат като им кажат селски тарикати.Те били гражданя.
    И ако си забравил да ти припомня че на този свят всеки бати си има бати и че нищо вечно няма.

И вместо да пиши дълги и скучни парийни доклади вземи и обясни на пенсионерите как и кога точно ще се пристигнат дървата и въглищата от Америка. И кога се очаква да потече американския газ към България .

П.П.- Не мога да си обясня защо си губя времето с теб.Шеееет.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Откакто български депутат/ка/ заяви, че ще дава координати на Путин да ударел американския посланик в България с високоточна ракета, убеждението ми, че сме много изостанал /да не казвам по-силна дума/ народ, се затвърди. Казаното не е от кварталната магазинерка, а от народен избранник - да, точно, избран от народа. Какъвто народа, такива му и депутатите. Айде това пчеларите, мечтаещи да лижат руски ботуш, ги оставяме настрани, но народни представители да са руски подлоги е жалка картинка. Ще има кой да ни стреля откъм гърба в предстоящата война.
    Какво ви харесва в изостаналата азиатска империя на руснаците не ми е ясно - те на собствения си народ не съумяха да осигурят добър живот, въпреки, че притежаваха 1/6 (и притежават 1/8) от земната суша и огромна част от планетарните ресурси. А животът се дава на човека само веднъж и като ти го стъжнят или отнемат в името на глупости, поправителен няма. Натресоха и на нас комунизма, та затриха потенциала на цялата ни нация. Построили сме били през това време - построихме боклуци, които изхвърлихме и продължаваме да изхвърляме откакто се сблъскахме със световния прогрес. Сега притеснени разни пишат, че трябвало да работят, представяте ли си какво унижение. И ЕС им бил виновен, но не отиват да заработват при Путин, ами разтягат локуми по въпроса, заработвайки в същата тази Европа.
    Да бе боклуци е построил дето Тоше та нали тока де си готвиш е от него, бензина де караш колата е от рафинерията на дедо Тоше, нали водата де пиеш е от язовирите на дедо Тоше , дървата де се грееш ги е садил дедо Тоше. Сега за въздуха не го е той направил ама поне не плащахме за него квоти от борсата де ни пушат коминчетата.И колко други неща де се приватизираха и унищожиха.
    Този пост е редактиран от Георги 1974; 31.03.2022 в 08:48.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Да бе боклуци е построил дето Тоше та нали тока де си готвиш е от него, бензина де караш колата е от рафинерията на дедо Тоше, нали водата де пиеш е от язовирите на дедо Тоше , дървата де се грееш ги е садил дедо Тоше. Сега за въздуха не го е той направил ама поне не плащахме за него квоти от борсата де ни пушат коминчетата.И колко други неща де се приватизираха и унищожиха.
    Адаш, не бяха строени боклуци, но с времето тези хубави, за времето си, неща се превърнаха в боклуци.
    Още в училище ни казваха: На запад през пет години сменят машините, а нашите са толкова здрави, че след 25г. продължават да работят.
    Лек намек, че тъпчем на едно място.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ...Ако се наложи и в Русия и в Китай и на други държави ще бъда.
    Браво!

За сега викаш се налага да не си в Руси.
    И аз съм на това мнение.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Е то точно щото нямат, затова им се дърви. Той ако знае че минимум 100 нациста има и у нас, със сигурност ще направи едно учение наблизо. Баси тъпия копелдак, но ще се наиграе най-накрая.
    Не знам за вас другари и другарки, но мен ме е срам, че отново се показахме като путьовците на Европа. Простете за цветущият епитет, но дали защото ми е беден речника или пък заради нещо друго, но не се сещам за по-подходяща дума обрисуваща група хора с поведение на женски полов орган.... А и тая мърла, госпожа Митпрофанова идея си нямам защо още я търпим на наша земя. Това не е държане на дипломат. Това е някакво поведение на руска империалистична свиня, ама в най-лошият вариант. Ще речеш че сме някоя от републиките им. Но то като сам не се уважаваш и другите ще те третират като парцал, това си е житейска истина. От всичко най ме изкефи, оня помияр Копейкин как го наритаха братушките, като краставо псе само в рамките на часове, което тук в аналогична ситуация никога няма да се случи, сакън да не нараним чувствата на някого

А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
    Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата
    И какво трябва според теб да направим да сме куревци

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Адаш, не бяха строени боклуци, но с времето тези хубави, за времето си, неща се превърнаха в боклуци.
    Още в училище ни казваха: На запад през пет години сменят машините, а нашите са толкова здрави, че след 25г. продължават да работят.
    Лек намек, че тъпчем на едно място.
    Хубавата стока не се прави само от модерните машини, а и от квалифицираните работници, работещи на тях. А преди да стигнат до машините те се измислят от добре образовани инженери, минават през ръцете и главите на добре квалифицирани дизайнери и технолози.
    Ако не е тайна, какво ти е образователното ниво, каква ти е професията, с какво си изкарваш прехраната?
    Този пост е редактиран от tsc1; 31.03.2022 в 10:44.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

Страница 84 от 193 ПърваПърва ... 3474828384858694134184 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •