Откакто български депутат/ка/ заяви, че ще дава координати на Путин да ударел американския посланик в България с високоточна ракета, убеждението ми, че сме много изостанал /да не казвам по-силна дума/ народ, се затвърди. Казаното не е от кварталната магазинерка, а от народен избраник - да, точно, избран от народа. Какъвто народа, такива му и депутатите. Айде това пчеларите, мечтаещи да лижат руски ботуш, ги оставяме настрани, но народни представители да са руски подлоги е жалка картинка. Ще има кой да ни стреля откъм гърба в предстоящата война.
Какво ви харесва в изостаналата азиатска империя на руснаците не ми е ясно - те на собствения си народ не съумяха да осигурят добър живот, въпреки, че притежаваха 1/6 (и притежават 1/8) от земната суша и огромна част от планетарните ресурси. А животът се дава на човека само веднъж и като ти го стъжнят или отнемат в името на глупости, поправителен няма. Натресоха и на нас комунизма, та затриха потенциала на цялата ни нация. Построили сме били през това време - построихме боклуци, които изхвърлихме и продължаваме да изхвърляме откакто се сблъскахме със световния прогрес. Сега притеснени разни пишат, че трябвало да работят, представяте ли си какво унижение. И ЕС им бил виновен, но не отиват да заработват при Путин, ами разтягат локуми по въпроса, заработвайки в същата тази Европа.
Този пост е редактиран от agro; 31.03.2022 в 16:51.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Моля, моля! "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"Та ние въобще не сме превъзнасяли Русия, както примерно ти непрекъснато пееш хвалебствени химни за Америка и западната култура. Просто ни идва в повече безогледното изкривяване на истината в този конфликт, само и само да не би случайно да бъде набедена Америка за каквото и да е (независимо какво и колко дребно)
А защо ни тикате към война? Защо някои хора толкова упорито желаят да ни въвлекат в нея?
Аз не искам война. Но ти ме упрекваш за този мой избор и убедено ми обясняваш колко съм неправ... Защо???
С кой прогрес си се зблъскал че много не ми стана ясно.Една централа си имахме и вие да угодите на новите освободители вземахте че я затворихте.Кой ви би по главите? Че пък се и обиждате.Дело за клеветничество сте щели да подадете.Толкова години то не бяха комисиони то не беше чудо. Докарахте народа до просешка тояга.Вие направо с маските за заваряване започнахте да се разкарвате по улиците.Точно по Путински си я карате . Много бързо се пребоядисвате.Първоначално публикувано от agro
И на война си щял да ходиш чувам.
Кажи ми как да отида при Путин като ме направи враг на Русия.
Да живея в УК но ако се наложи и в Русия ще отида.И в Китай и където още ми се наложи.Не искам аз като теб да чопля семки и да ми промиват мозъка с някакви турски и индиски сериали. И не си мисли че тук нямаме такива бисерчета като теб и твоя приятел (тарикатчето).Бъкано е с такива играчи на въже.И всичките от професор нагоре. Много се засягат като им кажат селски тарикати.Те били гражданя.
И ако си забравил да ти припомня че на този свят всеки бати си има бати и че нищо вечно няма.
И вместо да пиши дълги и скучни парийни доклади вземи и обясни на пенсионерите как и кога точно ще се пристигнат дървата и въглищата от Америка. И кога се очаква да потече американския газ към България .
П.П.- Не мога да си обясня защо си губя времето с теб.Шеееет.
Да бе боклуци е построил дето Тоше та нали тока де си готвиш е от него, бензина де караш колата е от рафинерията на дедо Тоше, нали водата де пиеш е от язовирите на дедо Тоше , дървата де се грееш ги е садил дедо Тоше. Сега за въздуха не го е той направил ама поне не плащахме за него квоти от борсата де ни пушат коминчетата.И колко други неща де се приватизираха и унищожиха.
Този пост е редактиран от Георги 1974; 31.03.2022 в 08:48.
Адаш, не бяха строени боклуци, но с времето тези хубави, за времето си, неща се превърнаха в боклуци.
Още в училище ни казваха: На запад през пет години сменят машините, а нашите са толкова здрави, че след 25г. продължават да работят.
Лек намек, че тъпчем на едно място.![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Хубавата стока не се прави само от модерните машини, а и от квалифицираните работници, работещи на тях. А преди да стигнат до машините те се измислят от добре образовани инженери, минават през ръцете и главите на добре квалифицирани дизайнери и технолози.
Ако не е тайна, какво ти е образователното ниво, каква ти е професията, с какво си изкарваш прехраната?
Този пост е редактиран от tsc1; 31.03.2022 в 10:44.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
"Я это все, конечно, понимаю
Как обостренье классовой борьбы"
А къде е тук пазарната икономика???
Де купонна система де!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))