Да съгрешиш с украинка не е грях, хуманитарна помощ е.![]()
Да съгрешиш с украинка не е грях, хуманитарна помощ е.![]()
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
В дивизията, командвана от Василий Иванич, пристига кореспондент на "Красная звезда". Влиза в командирската палатка и се обръща към него с молба да вземе интервю от прочутата Анка-картечарка.
Василий Иванич, поласкан от вниманието, кани кореспондента на масата, а на Петка заповядва:
- Веднага намери Анка и я доведи тук за интервю!
Петка хуква и скоро намира Анка в един окоп да смазва и лъска картечницата си в очакване на поредното сражение. Петка й предава заповедта:
- Анка, веднага при командира. Има кореспондент от вестника и той иска да вземе от тебе интервю.
Анка го поглежда учудено и пита:
- Петка, а какво е това интервю?
Петка се почесва по врата и отговаря:
- Е, и аз не зная какво е това интервю, но ти се подмий за всеки случай!
Днес в претъпкан автобус неопитна джебчийка доведе жертвата си до оргазъм.
Спирането на тока ме провокира да измисля Фейсбук, независим от тока.
Заковах пред входа една черна дъска и оставих до нея два тебешира. Най-горе написах - Фейсбук Група "Аз съм от Б вход, 3-ти блок".
За нула време имаше десетки публикации, коментари и лайкове. Ето част от тях:
- "Уважаеми съкооператори, баба Пена от 8 етаж си хвърля боклука през терасата!"
Отговор - да га фърлим нея, да види как е !!!
- "Митьо Къдравия, дето е от Джинот, уж ходи до мазето за дърва, а там пие ракия тайно от жена си."
Отговори - 1.евала, пичага! 2.Ми то с тая неговата кобра ... 3.Нищо й няма, арна е. 4. Арна, ама много кряка бе. 5. То и твойта кряка. 6. Ща бия ей. 7. ще биеш дедовия, найш ли кой ми е братчед ?
- "Днес докараха Цеца от първия етаж с едно ауди, което не е като мерцедеса на предишния й."
Отговори - 1. тавряс ли беше ? 2. Цеца кога е била тавряс бе чук. 3. Баси ...мн си зле. 4. Колко коня е аудито и колко гори ? 5. Ба ли го, само Цеца и един брадат бяха вътре ве чуек ... 6. Ти си скапан комунист бе!
- "Админаааааа, донеси една гъба да изтрия предните постове, че няма къде да сподела колко ме е яд на онова говедо Марчо от 4 етаж бе. Стига си спал. Ши га напусна таз група. Май съм вбесен. И мноо ма е яд на пинчера на Жоро. Все пред моята врата ака ..."
- "Утре към 9 часа ще минава инкасаторката на тока. Махайте магнитите от електромерите!"
Вместо отговор - 150 лайка и сърчица...
- "Аз съм баба Пенка от осмия етаж. Искам да ви кажа тайно без никой да разбере, че идва от мен, ама тая уруспия в левия апартамент, днес 12 пъти пуска чешмата, пък плаща по-малко вода от мен. Гачи ли краде уруспията недна ..."
- "Аз съм jelezniq katil /на 9г./ - мн ма кефи qката мацка с ник Par4eto /на 11г./ . Дано дъртия да не разбере, 4е пак 6те ме изгърби от бой ..."![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Недей гледа какво ти твърди Официалната политика на Русия, ами виж какво правят хората: https://trafficnews.bg/svobodnovreme...S_lksOy_V4GXbQ
Бяхме със СССР - търсихме долари за дънки. Сега сме със САЩ - търсим рубли за бензин .
Егати живота скапан.
Имаш рубли.Имаш газ. Грееш гъз. Нямаш рубли .Няма газ.Мръзне гъз.
п.п. Добре ,че дойде пролетта.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Русия няма да спре износа на уран за САЩ. Може да промени само опаковката и вида му.
п.п. Черен хумор
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Чапай и Петка отишли на реката.
- Сега, Петка, качи се на това дърво и ако дойдат белите ми свирни. Аз влизам да се къпя.
- Добре.
Качил се Петка на дървото. След малко дошли белите. Петка го дострашало да свирне и не издал никакъв звук. Белите забелязали Чапай, хванали го и го пребили.
На следващия ден Чапай и Петка пак отишли на реката. Чапай пак заръчал на Петка:
- Като дойдат белите, ще ми свирнеш!
- Добре.
Белите пак дошли, Петка отново се уплашил, та Чапай пак останал пребит.
На следващия ден Чапай:
- Сега е твой ред да влезеш в реката. Аз ще се кача на дървото.
Петка се уплашил, но послушал приятеля си. Влязал да се изкъпе и да поплува.
Пак дошли белите и казали:
- Хайде стига сме трепали тоя във водата, давайте да натупаме тоя, дето стои на дървото...
Умряла Анка и Чапай започнал да чете надгробно слово:
- Умер Ленин - мы стали ленинистами, умер Маркс - мы стали марксистами, а сейчас умерла Анка - мы будем онАнистами!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))