Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Руската космическа програма - минало, настояще, бъдеще:
https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-...a-kosmonavtika
Това искам да кажа .Не ти допада конспирацията.Не е твоя стил на мислене.Разбирам те.И на мен не ми допада напълно.Повечето от нещата там са написани единствено за пари.Също както новините по телевизията.Има много умни глави които не са съгласни с много неща но по една или друга причина но са принудени да правят неща които са против тяхната воля. Имчше едно време една приказка за сдин професор.Извикали го и му дали партийна задача да напише статия за едикакво си.Обаче му казали да бъде малко е по така.Казл си професора ако пиша за това ще засегна еди кой си.Ако пиша за онова ще засегна друг колега.И в крайна сметка нищо не написал.Легнал си гладен.В миналото професорите и асистентите караха трабанчета.Немски коли .Не се излагаха с руски автомобили.
Имаше един клип в който един руски учен казва следното. В началото на комунизма нашите учени направиха голям бум в откритията.Но в един момен дойде човек от високите етажи и каз че всичко трябва да се замрази и да се засекрати.Много лаборатории спряха своята дейност.Казно им било още че трябва да копират американските новооткрития. Който не бил съгласен с това решение бил пращан в Сибир. Партията е имала един принцип. Когато някой учен се исчепел го заменяли с друг.А стария го прибирали на сигурно място .Да не би да се разприказва.

П.П.- Не ми се пише повече за тази война.Жалкото е че заради шепа безумни глави загиват невинни хора.

Великия диктатор.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-03-22 19-32-51.png
Прегледи:      15
Размер:	463.8 KB
ID:	11130