Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.Първоначално публикувано от Георги 1974
Не бой се идва времето още малко остана трябва 20правителства да се изредят от зората на демокрацията за да дойде нашия човек.Писано и казано е има пророци за тая работа ама демократите не ги четат и не им вярват.Ма не им се връзвай те с тия наноботи де щъкат в тях и ги облъчват с 5G да не мислиш, че им е лесно.Между другото Слава Севрюкова казва, че до 2022г.-2025г.всички българи трябва да се приберат, че после и да искат няма да могат.Интерено как преди 30ина години споменава точно 2022г. а пророците изключително рядко се конкретизират с дати.
Ха-ха, а аз мисля, че да, нещата може да тръгнат на добре, но те не са толкова зле...
Ти беше качил преди време, по друг повод снимка на едно негърче.........
Има места по света, където хората действително умират от глад, физическия глад, който може да те накара да убиваш...
Гладът, който аз изпитах по Виденовото време, току що оженен с неприет от родители брак, без работа...
Зле били нещата... Много зле...![]()
Имах си аз едно на ум, че мазното у дребнобритания е по-евтино, ама то разликата надмина моите очаквания - според снимките олиото е 1,2 паунда за литър.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))