Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Батипейчоооооооо,не свършили ти лентата,проявителя....
    Не мисля всеки ден да се занимавам с качване на снимки.Нямам толкова свободно време,Съжалявам за лентата.Предпочитам да дам някаква информация отколкото да се напия и да се заяждам с хората в нета.Още един път съжалявам .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Не мисля всеки ден да се занимавам с качване на снимки.Нямам толкова свободно време,Съжалявам за лентата.Предпочитам да дам някаква информация отколкото да се напия и да се заяждам с хората в нета.Още един път съжалявам .
    Журналист отива при стария индиански вожд Дългият Мазен Скалп, който е на 105 години:
    - Вожде, вие сте очевидец на това, което белите хора са направили - войни, прогрес, богатства, но и многото причинени вреди и щети. Къде според вас, сбъркахме?
    Вождът се позамислил и казал:
    - Когато бял мъж намерил земята, индианец бил пълен шеф. Няма банки, няма дългове, пълно с бизони, пълно с бобри, всичко мъж и жена работи, лечител безплатен, индианец цял ден лов и риболов, цяла нощ с*кс. Бял мъж тъп з*дник – мисли подобри тази система!

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974
    .......... Бял мъж тъп з*дник – мисли подобри тази система!
    Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.
    Не бой се идва времето още малко остана трябва 20правителства да се изредят от зората на демокрацията за да дойде нашия човек.Писано и казано е има пророци за тая работа ама демократите не ги четат и не им вярват.Ма не им се връзвай те с тия наноботи де щъкат в тях и ги облъчват с 5G да не мислиш, че им е лесно.Между другото Слава Севрюкова казва, че до 2022г.-2025г.всички българи трябва да се приберат, че после и да искат няма да могат.Интерено как преди 30ина години споменава точно 2022г. а пророците изключително рядко се конкретизират с дати.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Ха-ха, а аз мисля, че да, нещата може да тръгнат на добре, но те не са толкова зле...
    Ти беше качил преди време, по друг повод снимка на едно негърче.........
    Има места по света, където хората действително умират от глад, физическия глад, който може да те накара да убиваш...
    Гладът, който аз изпитах по Виденовото време, току що оженен с неприет от родители брак, без работа...
    Зле били нещата... Много зле...

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Имах си аз едно на ум, че мазното у дребнобритания е по-евтино, ама то разликата надмина моите очаквания - според снимките олиото е 1,2 паунда за литър.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •