Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 52 от 193 ПърваПърва ... 242505152535462102152 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 511 до 520 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    .....
    П.П.Та Адаш и борсата не е като едно време щом в самото и определение присъства дума като спекула.
    Щом се вдигна цената на всичко до небесата не ми го хвали тоя инструмент ако ни изхвърлат на борсата за тока битовите потребители на как ще си платим сметките има предложение това да стане лятото ще трябва помощи и подпомагане Тц тц тц
    Адаш, то и за комунисъма/социализъма говореха много убави неща докато убиваха и с народен съд и без него.
    Явно човешката същност съчетава странното умение да приказва едно, докато върши друго.
    А може би това умение е присъщо само на извънземните....

П.п. Сега пълним гуши, ама какво правим когато свърши войната? Пак ли с пчели ще се занимаваме?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Помощи, подпомагане = пускане на печатницата за пари, хартийки без покритие.Следващата стъпка е "зимата на 97" хипер инфлация.Честният гражданин отново е обран в пладнешки обир. Ако някой ти каже , че Путин е виновен ,колко тъп или наивен трябва да си за да му повярваш?Когато се разследва престъпление се задават стандартни въпроси.("Обирът" си е престъпление.)Та въпросите са: Кой има интерес? Кой има мотив? Кой има възможност? Отговорите на тия въпроси показват истинския виновник, престъпник.
    Не знам кой е виновен ама знам, че не е работата

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Адаш, то и за комунисъма/социализъма говореха много убави неща докато убиваха и с народен съд и без него.
    Явно човешката същност съчетава странното умение да приказва едно, докато върши друго.
    А може би това умение е присъщо само на извънземните....

П.п. Сега пълним гуши, ама какво правим когато свърши войната? Пак ли с пчели ще се занимаваме?

Не знам кой пълни гуша, знам, че едвам успявам да вържа двата края а лично аз ще намаля драстично пчелите миналата година продавах меда по 8лв. тази година мога да го дигна най много 10лв./за повече хем ме е срам хем не вярвам някой да се залети да го копува/ и то до краен клиент без борса при бензин 3,00лв. не ми излиза сметката.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Адаш, то и за комунисъма/социализъма говореха много убави неща докато убиваха и с народен съд и без него. ...
    понеже си живял по времето за което така убедено пишеш няма начин да не ти се вярва.Само не знам защо в историята са останали и годините от 1923 до 1944? Дали във вършеното през тия години не е трупана злобата на отмъщението през 1944? Апропо."Народния съд" е по искане на Съюзническата комисия.А в нея са и Англия и САЩ. Не са им съвсем чисти ръчичките.И днес още пищят срещу "Луков марш".Та както преди ме убеждаваха , че комунизмт ще е "леж , па яж" така и ти да ме убеждаваж в неща за които знаеш само от казионната днешна преса някак не върви.Ама връзката в тия убеждения си е на лице.Приемане безкритично на всяка казионна приказки.Навик от "комунизЪма".Какво да се прави?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Не знам кой пълни гуша, знам, че едвам успявам да вържа двата края а лично аз ще намаля драстично пчелите миналата година продавах меда по 8лв. тази година мога да го дигна най много 10лв./за повече хем ме е срам хем не вярвам някой да се залети да го копува/ и то до краен клиент без борса при бензин 3,00лв. не ми излиза сметката.
    Аз го продадох по 15лв., ама като гледам как се дигат цените, а аз вече съм си продал меда.....

Иначе за тока... отдавна ни убеждават да сключим договор с посредник, за да ни излиза по-евтино.
    Явно въпросните посредници ще доплащат част от цената на похарчения от нас ток.
    Откъде ли имат толкова пари и дали не е по-добре да ни дадат ключовете от квартирите където си държат парите, пък ние сами да си плащаме тока.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    ...Ясно е, че сега някои ще правят гуши, и затова питам: Какво правим когато свърши войната?
    Как какво!? Ще се възстановяваме от нея. Ония дето сега се гушат, дори ще ни "подпомагат" финансово (не безкористно разбира се) в процеса по измъкване от "блатото", в което те са ни вкарали... Докато не решат, че сме се "възстановили" достатъчно за поредния цикъл..

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ... знаеш само от казионната днешна преса ....
    Сега, ще си мерим класифицираната информация ли?

Снощи по казионната БТВ един казионен играч се изказа така: "Сега в Украйна се случва това което е станало в Б-я през 1944г."
    Сега пак по БТВ чувам, че в един -два града, Путин сваля управлението и назначава себеугодно управление. Предполагам ще продължи процеса в още няколко града.
    Извод: Путин познава историята и я повтаря успешно.

П.п. Сигурен съм, че гореописаните действия се извършват напълно демократично.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Сега, ще си мерим класифицираната информация ли?

Снощи по казионната БТВ един казионен играч се изказа така: "Сега в Украйна се случва това което е станало в Б-я през 1944г."
    Сега пак по БТВ чувам, че в един -два града, Путин сваля управлението и назначава себеугодно управление. Предполагам ще продължи процеса в още няколко града.
    Извод: Путин познава историята и я повтаря успешно.

П.п. Сигурен съм, че гореописаните действия се извършват напълно демократично.
    Интересна теза.Не бях си и помислил , че завоевателят, който и да е той, ще върне на предишните управници правото да продължат да го правят.Путин твърди , че прави "денацификация".Как това може да стане ако не се сменят управляващите "нацисти"? Почваме да обсъждаме и очевадни истини от реалностите на човешкото битие.Явно диспутът зацикля...
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Интересна теза.Не бях си и помислил , че завоевателят, който и да е той, ще върне на предишните управници правото да продължат да го правят.Путин твърди , че прави "денацификация".Как това може да стане ако не се сменят управляващите "нацисти"? Почваме да обсъждаме и очевадни истини от реалностите на човешкото битие.Явно диспутът зацикля...
    Почнеш ли да препоръчваш на събеседниците си да мислят, без да казваш нищо конкретно, тогава вече си зациклил. Другия признак е споменаването на джендъри, либерасти и еврогейци.

Още не забелязвам въпросните признаци, значи още може!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Почнеш ли да препоръчваш на събеседниците си да мислят, без да казваш нищо конкретно, тогава вече си зациклил. Другия признак е споменаването на джендъри, либерасти и еврогейци.

Още не забелязвам въпросните признаци, значи още може!
    Колкото едно време имаше комунизъм толкова сега има и демокрация.
    Като отида на въглищната борса или на стоковата борса или не дай си боже на трудовата борса и тарапоняк да им кажа, че съм се си е тая невидимата ръка на пазара ще ми претараши джобовете а те празни.

Страница 52 от 193 ПърваПърва ... 242505152535462102152 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •