Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Украинците вина нямат! Как можеш да вмениш вина на глупака, че е такъв? А те проявиха пълна глупост, повярвайки на ЕС и НАТО, че ще им станат членове.
    И сега са просто потърпевши, жертва на собствената си глупост. И помни ми думата, че руснаците ще ги разкостят по един или друг начин. На тях не им трябват нито територии, нито ресурси. Трябва им сигурност по границите и ще я постигнат независимо от цената, която ще платят за нея.
    Озадачаваш ме яко!?
    Ако Украйна беше влязла в нато, Русия щеше да граничи с НАТО. Това не се харесва на Путин и затова Русия ще се разшири на изток за да граничи с НАТО. Това повече се харесва на Путин!?
    Това не го разбирам.

Русия влиза в съюзи на изток, ама не е лошо да окупира и Украйна на запад, за по сигурно.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Озадачаваш ме яко!?
    Ако Украйна беше влязла в нато, Русия щеше да граничи с НАТО. Това не се харесва на Путин и затова Русия ще се разшири на изток за да граничи с НАТО. Това повече се харесва на Путин!?
    Това не го разбирам.

Русия влиза в съюзи на изток, ама не е лошо да окупира и Украйна на запад, за по сигурно.
    Русия ще се разшири до половината Усрайна, не и трябва католическата и част, нито граница с НАТО. Трябва и буфер и време за реагиране. Ще отреже Усрайна от моретата и ще я остави без флот.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Русия ще се разшири до половината Усрайна, не и трябва католическата и част, нито граница с НАТО. Трябва и буфер и време за реагиране. Ще отреже Усрайна от моретата и ще я остави без флот.
    По твоята логика и ако НАТО действа по нея, трябва да накачули с ракети цялата си граница с Руската федерация. Мижавите европейски разстояния в случая няма да помогнат .- но не го прави, защото е безсмислено - такава война ще е трета световна и ще се води със стратегически и тактически ядрени оръжия. Пишеш безсмислици.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    По твоята логика и ако НАТО действа по нея, трябва да накачули с ракети цялата си граница с Руската федерация. Мижавите европейски разстояния в случая няма да помогнат .- но не го прави, защото е безсмислено - такава война ще е трета световна и ще се води със стратегически и тактически ядрени оръжия. Пишеш безсмислици.
    При дадения от мен сценарий къде НАТО ще граничи с Руската федерация за да е безсмислено написаното??? Почваш нещо в постовете си , когато ти липсват смислени аргументи да си изпускаш нервите!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Братчет, тази католическа Украйна ,дето я споменаваш , знаеш ли как се е оказала в УССР? Чел ли си, че 200 км. от Полша е взета и в замяна и е дадена 200км. от територията на Германия? Като бивш военен ти куца теорията за буфера. Къде е буфера към прибалтика или и тях трябва да ликвидират?

пп. сложих въпросителени знаци, но няма смисъл да отговаряш на мен- отговори си сам.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Братчет, тази католическа Украйна ,дето я споменаваш , знаеш ли как се е оказала в УССР? Чел ли си, че 200 км. от Полша е взета и в замяна и е дадена 200км. от територията на Германия? Като бивш военен ти куца теорията за буфера. Къде е буфера към прибалтика или и тях трябва да ликвидират?

пп. сложих въпросителени знаци, но няма смисъл да отговаряш на мен- отговори си сам.
    Какво значение има как се е оказала??? Това не променя същността на казаното от мен.
    И две уточнения:
    1. Военен не съм бил, а 22г научен работник във военен институт.
    2. Буфера ще са именно тези "народни републики" - сегашните и новите, които ще се образуват при победа на руснаците.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •