Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 193 ПърваПърва ... 412131415162464114 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Четете, препрочитайте и възприемайте както и колкото можете. А, да за някой може да е поредния фейк.
    https://zanas.top/695595/
    Ти пък точно Боян Чуков ли нацели /има Уикипедия/:

Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП.[3]
    Досие

През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6]
    От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж под прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция, където той вербува агент, използван по „Възродителния процес“.[6]

• на 21 ноември 1980 година ст. л-т Чуков е назначен за разузнавач в Управление научно-техническо разузнаване (УНТР) на външното разузнаване – 1-во главно управление на Държавна сигурност (ПГУ-ДС)
    • на 1 януари 1985 година е произведен в капитан и преназначен за старши разузнавач в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 1 ноември 1988 година е преназначен за инспектор в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 31 декември 1989 година е преместен от УНТР в политическото разузнаване (ПР) и назначен за заместник-началник отделение в ПГУ-ДС
    • през февруари 1990 г. е преназначен в Националната разузнавателна служба (НРС) към Президента на България, наследила Първо главно управление на ДС, същата 1990 г. е награден с медал III степен от директора на НРС ген. Румен Тошков.
    • на 1 август 1991 „предвид структурните и кадрови промени в НРС" по предложение на полк. Л. Савов, резолирано от полк. К. Тодоров е освободен от оперативна длъжност в НРС и минава в запаса.[4]

Ще четем и ще препрочитаме опорките на руското КГБ, откъдето се пръкна и Путин.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Това няма да мине. При Зеленски работи и резултатът е налице. Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
    Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
    п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?
    Май нещо почнахме да бъркаме понятията.....

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ти пък точно Боян Чуков ли нацели /има Уикипедия/:

Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП.[3]
    Досие

През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6]
    От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж под прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция, където той вербува агент, използван по „Възродителния процес“.[6]

• на 21 ноември 1980 година ст. л-т Чуков е назначен за разузнавач в Управление научно-техническо разузнаване (УНТР) на външното разузнаване – 1-во главно управление на Държавна сигурност (ПГУ-ДС)
    • на 1 януари 1985 година е произведен в капитан и преназначен за старши разузнавач в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 1 ноември 1988 година е преназначен за инспектор в УНТР-ПГУ-ДС
    • на 31 декември 1989 година е преместен от УНТР в политическото разузнаване (ПР) и назначен за заместник-началник отделение в ПГУ-ДС
    • през февруари 1990 г. е преназначен в Националната разузнавателна служба (НРС) към Президента на България, наследила Първо главно управление на ДС, същата 1990 г. е награден с медал III степен от директора на НРС ген. Румен Тошков.
    • на 1 август 1991 „предвид структурните и кадрови промени в НРС" по предложение на полк. Л. Савов, резолирано от полк. К. Тодоров е освободен от оперативна длъжност в НРС и минава в запаса.[4]

Ще четем и ще препрочитаме опорките на руското КГБ, откъдето се пръкна и Путин.
    Днес сипа ли бензин в колата?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Не бъркайте бензина с политиката. И без друго опашките вече се опънаха и тубите кънтят. Ха да ни е честито предпразнично.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Това няма да мине. При Зеленски работи и резултатът е налице. Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
    Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
    п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?
    Хич да не се кахъриш. Като дойдат на Путин танкистите, първо ще изтрепят джендърите, да ти е спокоен съня. После ще вземат от имотните имането. После, дали ще го отнесат или ще го раздадат на неимотните, не съм сигурен. Ако гледам исторически, след Горбачов не постъпиха така, не го правят и сега. Бедните могат да са спокойни - тогава най-накрая всички ще станат бедни /у нас/.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Днес в 16.10 сипах дизел на Шел на околовръстното на София по 2,74 /разклона за Казичене/. Ако има невярващи, ще снимам фактурата. Имаше още една кола да зарежда на бензиностанцията. С бензина сигурно е различно, знам ли.

Оправих си грешката, чак сега я видях - написал съм 1,74, де да беше
    Този пост е редактиран от agro; 03.03.2022 в 07:31.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Хич да не се кахъриш. Като дойдат на Путин танкистите, първо ще изтрепят джендърите, да ти е спокоен съня. После ще вземат от имотните имането. После, дали ще го отнесат или ще го раздадат на неимотните, не съм сигурен. Ако гледам исторически, след Горбачов не постъпиха така, не го правят и сега. Бедните могат да са спокойни - тогава най-накрая всички ще станат бедни /у нас/.
    А бе ти да не си завършил висша партийна школа? Толкова добре познаваш партийните догми. По-убедено ни промиваш мозъка и от лектор от "Георги Кирков". От мене да знаеш. Не става. Не минава.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Днес в 16.10 сипах дизел на Шел на околовръстното на София по 1,74 /разклона за Казичене/. Ако има невярващи, ще снимам фактурата. Имаше още една кола да зарежда на бензиностанцията. С бензина сигурно е различно, знам ли.

Ей човек минал си покрай мен в Казичене ми е офиса /Би ми било приятно да се запознаем / вярвам ти за цената но тя е от днес утре ще заредиш над 3лв. и това е само мини загрявка.
    Минавам 300км.градско на седмица да карам семейството на работа и училище по натам няма да мога , че не ме бива да дърпам рикша много съм цигуляв и ми мсвирят гърдите що много пуша.
    Купих и днес от Практис на Ботевградско шосе последните еколайна от слънчоглед и някви руф от няква дървесина от следобяд до сега над 20лв. с тия екбрикети да се сгреем.
    За мен Цар Борис е един от голямите ни политици стриктно е вярвал в неутралитета накрая е изнуден да го наруши и въпреки всичко погледни в уйкито колко жертви дава България през 2 световна и колко съседите и то при това, че накрая се включваме във войната и то не по вина на царя той вече си е бил заминал/лека му пръст.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    А бе ти да не си завършил висша партийна школа? Толкова добре познаваш партийните догми. По-убедено ни промиваш мозъка и от лектор от "Георги Кирков". От мене да знаеш. Не става. Не минава.
    Добре де, ще помолим путин да пощади няколко джендъра, колкото да ти подържат тонуса.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Днес в 16.10 сипах дизел на Шел на околовръстното на София по 1,74 /разклона за Казичене/. Ако има невярващи, ще снимам фактурата. Имаше още една кола да зарежда на бензиностанцията. С бензина сигурно е различно, знам ли.
    Ти сега какво? Тия на опашките да не се редят за промоции?
    п.п. Интересно е на 4-ти как ще е. Не вярвам да ни честитят още на трети. Ама нали ще се отказваме и от тоя празник, що имало руско участие? Знае ли човек? Да се зареждам ли на опашката още от сега или да чета пропаганда още малко?

Страница 14 от 193 ПърваПърва ... 412131415162464114 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •