Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
Това няма да мине. При Зеленски работи и резултатът е налице. Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?
Хич да не се кахъриш. Като дойдат на Путин танкистите, първо ще изтрепят джендърите, да ти е спокоен съня. После ще вземат от имотните имането. После, дали ще го отнесат или ще го раздадат на неимотните, не съм сигурен. Ако гледам исторически, след Горбачов не постъпиха така, не го правят и сега. Бедните могат да са спокойни - тогава най-накрая всички ще станат бедни /у нас/.