Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Запознати казват, че повечето могат да летят, но няма кой да им разпише поради неизпълнени процедури и профилактики. В мирно време се формализираме, но на война кой ти гледа формалности - газ до ламарината и каквото оцелее.
Летателният им ресурс е към своя край, а технологично са вече остарели. По-добре да ги харижем /един масраф по-малко/ и да си пишем актив - току-виж от ЕС ни компенсирали после с някои по-нови модели /пак на старо, ама по-лачени/. И без това части от Русия няма да видим скоро или поне до бракуването им.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
А бе ти на щипана мома ли се правиш или си си такъв? Каквото и оръжие да дадеш на една от страните ставаш мишена на другата. Надяваш се НАТО да те отърве ако те нарочат руснаците.Да не изпаднеш в ролята на украинците? И те още чакат американските войски да ги отърват. Дали ще стане ? Познай!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Дойде време за бракове по сметка.Тези моми които плачат и проливат сълзи какво ли не биха дали за едно ЕС паспортче.А в БГ кандидат ергени бол.Да ама не.Оная си казва :Аз да барна паспорта а оня да ми...............Днеска бях с един такъв нашенец.Някаква го търпяла 5 години и накрая му била шута.Днеска работихме заедно и оня се надува като пуек като разправя на ляво и на дясно че вече нямамл началник на главата.Приятелите му расправят че гардероба му бил голям ама празен.От украинци съм чувал че който украинец пиел в кръчмата жена му работела в чужбина а една украинак ми каза че в Украйна се говорело че българи и турци много добре уважавали..Поговорката гласи следното :за едни свадба аз други брадва.Казвзт че германсите ергени давали по петак за булка но искали предбрачен договор.А не както нашите ергени да я карат на юнашко доверие.Хайде на пазара .
https://www.investor.bg/novini/261/a/kvoti-za-vyglerodni-emisii-za-30-mln-evro-sa-otkradnati-v-es-111294/
,,Европейска схема за търговия с парникови емисии ETS стартира през 2005 година и е най-голямата в света. През миналата година оборотът на изтъргуваните в рамките на схемата квоти надмина 90 млрд. евро. Схемата обхваща над 10 хил. промишлени инсталации в 27-те страни членки в ЕС, плюс Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.,,
.......................................
https://www.bloombergtv.bg/a/4-analizi/103314-tsenite-na-vaglerodnite-emisii-v-es-stavat-politicheski-chuvstvitelni
,,ETS е пазар на политики, в който както предлагането, така и търсенето на квоти се определят от законодателната рамка, която може да бъде променяна от политиците,,
,,Квотите за емисии в ЕС се увеличиха до повече от 90 евро на тон, което е с повече от 150% в сравнение със същия период на миналата година до най-високото им ниво в историята, което ги отвежда до политически чувствително ниво, пише Bloomberg.,,
П.П.Много увлекателно обясняваш нещата кое как е, шапка ти свалям.
П.П.Изрязах част от поста защото акцента ми е за борсата.
Дошло е време разделно. Или си с Европа, или си с Русия. Ако не избереш - опапва те по-близкия голям брат по лошия начин. Виждаш, че дори Швейцария взема страна, неохотно и с половин уста, ама...
Украинците не избраха навреме, поколебаха се и ето го резултата. Бяха на прага и не го прекрачиха в подходящия момент. Евромайдана беше по този повод, но не помогна.
За САЩ слаба Европа е по-скоро бонус, за Русия също. Сетих се откъде си гледал опорките на американците:
https://www.youtube.com/watch?v=D0Gs...UCH8R&index=52
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))