Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 193 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 1925
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    В фейка, който си чел пише, че пращаме 16 самолета. ХАха- та те едва ли и 8 могат да летят изобщо.

пп. Дали украинците могат да шофират Ф16 , Ф 35 , Юрофайтър и т.н.?
    Мога веднага да ти издам някои тайни, но няма как да го направя поради ред причини.
    А, и на мен ми беше интересно, как ще ти дадат някаква тараба и ти ще литнеш с пълна газ!?
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    П.П. Добре, че не съм аз. Досега ги бях натръшкал барабар с щатите.
    Мани,одма ще останеш без колан

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    ...че не съм аз. Досега ги бях натръшкал...
    Остави поне един жив, де...
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Остави поне един жив, де...
    Ха-ха...,че кой говори за смърт.Аз прочетох,че става въпрос за секс

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    ...на мен ми беше интересно, как ще ти дадат някаква тараба и ти ще литнеш с пълна газ!?
    Запознати казват, че повечето могат да летят, но няма кой да им разпише поради неизпълнени процедури и профилактики. В мирно време се формализираме, но на война кой ти гледа формалности - газ до ламарината и каквото оцелее.
    Летателният им ресурс е към своя край, а технологично са вече остарели. По-добре да ги харижем /един масраф по-малко/ и да си пишем актив - току-виж от ЕС ни компенсирали после с някои по-нови модели /пак на старо, ама по-лачени/. И без това части от Русия няма да видим скоро или поне до бракуването им.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Запознати казват, че повечето могат да летят, но няма кой да им разпише поради неизпълнени процедури и профилактики. В мирно време се формализираме, но на война кой ти гледа формалности - газ до ламарината и каквото оцелее.
    Летателният им ресурс е към своя край, а технологично са вече остарели. По-добре да ги харижем /един масраф по-малко/ и да си пишем актив - току-виж от ЕС ни компенсирали после с някои по-нови модели /пак на старо, ама по-лачени/. И без това части от Русия няма да видим скоро или поне до бракуването им.
    А бе ти на щипана мома ли се правиш или си си такъв? Каквото и оръжие да дадеш на една от страните ставаш мишена на другата. Надяваш се НАТО да те отърве ако те нарочат руснаците.Да не изпаднеш в ролята на украинците? И те още чакат американските войски да ги отърват. Дали ще стане ? Познай!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ха-ха...,че кой говори за смърт.Аз прочетох,че става въпрос за секс
    Дойде време за бракове по сметка.Тези моми които плачат и проливат сълзи какво ли не биха дали за едно ЕС паспортче.А в БГ кандидат ергени бол.Да ама не.Оная си казва :Аз да барна паспорта а оня да ми...............Днеска бях с един такъв нашенец.Някаква го търпяла 5 години и накрая му била шута.Днеска работихме заедно и оня се надува като пуек като разправя на ляво и на дясно че вече нямамл началник на главата.Приятелите му расправят че гардероба му бил голям ама празен.От украинци съм чувал че който украинец пиел в кръчмата жена му работела в чужбина а една украинак ми каза че в Украйна се говорело че българи и турци много добре уважавали..Поговорката гласи следното :за едни свадба аз други брадва.Казвзт че германсите ергени давали по петак за булка но искали предбрачен договор.А не както нашите ергени да я карат на юнашко доверие.Хайде на пазара .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    А това, което смяташ, че е борсата,всъщност е невярно. Борсата е търговия, а по принцип търговията е възникнала, за да са доволни и двете страни. Иначе няма сделки. Търговията в чистия и вид се извращава винаги, когато към нея се приложат принципа на силата, принципа на монопола или принципа на измамата. Русия приложи първите два принципа, а оправда действията си с третия. Плаща Европа, а Русия влага парите в нови оръжия, насочени обратно към Европа.

https://www.investor.bg/novini/261/a/kvoti-za-vyglerodni-emisii-za-30-mln-evro-sa-otkradnati-v-es-111294/

,,Европейска схема за търговия с парникови емисии ETS стартира през 2005 година и е най-голямата в света. През миналата година оборотът на изтъргуваните в рамките на схемата квоти надмина 90 млрд. евро. Схемата обхваща над 10 хил. промишлени инсталации в 27-те страни членки в ЕС, плюс Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.,,
    .......................................

https://www.bloombergtv.bg/a/4-analizi/103314-tsenite-na-vaglerodnite-emisii-v-es-stavat-politicheski-chuvstvitelni
    ,,
    ETS е пазар на политики, в който както предлагането, така и търсенето на квоти се определят от законодателната рамка, която може да бъде променяна от политиците,,

,,Квотите за емисии в ЕС се увеличиха до повече от 90 евро на тон, което е с повече от 150% в сравнение със същия период на миналата година до най-високото им ниво в историята, което ги отвежда до политически чувствително ниво, пише Bloomberg.,,

П.П.Много увлекателно обясняваш нещата кое как е, шапка ти свалям.
    П.П.Изрязах част от поста защото акцента ми е за борсата.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    А бе ти на щипана мома ли се правиш или си си такъв? Каквото и оръжие да дадеш на една от страните ставаш мишена на другата. Надяваш се НАТО да те отърве ако те нарочат руснаците.Да не изпаднеш в ролята на украинците? И те още чакат американските войски да ги отърват. Дали ще стане ? Познай!
    Дошло е време разделно. Или си с Европа, или си с Русия. Ако не избереш - опапва те по-близкия голям брат по лошия начин. Виждаш, че дори Швейцария взема страна, неохотно и с половин уста, ама...
    Украинците не избраха навреме, поколебаха се и ето го резултата. Бяха на прага и не го прекрачиха в подходящия момент. Евромайдана беше по този повод, но не помогна.
    За САЩ слаба Европа е по-скоро бонус, за Русия също. Сетих се откъде си гледал опорките на американците:
    https://www.youtube.com/watch?v=D0Gs...UCH8R&index=52

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Дошло е време разделно. Или си с Европа, или си с Русия. Ако не избереш - опапва те по-близкия голям брат по лошия начин. Виждаш, че дори Швейцария взема страна, неохотно и с половин уста, ама...
    Украинците не избраха навреме, поколебаха се и ето го резултата. Бяха на прага и не го прекрачиха в подходящия момент. Евромайдана беше по този повод, но не помогна.
    За САЩ слаба Европа е по-скоро бонус, за Русия също. Сетих се откъде си гледал опорките на американците:
    https://www.youtube.com/watch?v=D0Gs...UCH8R&index=52

Арабския полуостров, Африка, Китай, Индия , Бразилия, Мексико взеха ли страна или са неутрални има и други но няма смисъл да се изреждат.

Страница 9 от 193 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •