Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
1.Навлизане на турската армия и посрещането и от този вид няма да има. Гарантирам.И знам защо.
2.Преди руската инвазия по думите на специалисти от армията на САЩ в Украйна под тяхно ръководство са създадени 85 "партизански" батальона.Обучени за бой в градска среда.
3.Руската армия до момента обкръжава, изолира по-големите населени места.Липсата на боеприпаси, храна и външна помощ, ще си кажат думата.
4.Чия тактическа мисъл ще е победител ще видим.Ако не се правим на мишени за руските ракети.
5.Путин неотдавна недвусмислено заяви , че война на руска земя няма да допусне.Мишена за ядрените ракети ще са САЩ , Англия и обекти с тяхно участие.
Май има защо толкова бързо да изпищят англосаксонците при обявяването на повишена бойна готовност на руските ядрени сили. Предупреждението явно е чуто.Дано е правилно разбрано.Иначе утре може и да не почесваме клавиатурите с приказки от типа "кой е по, по, най".
Едва ли някой си мисли, че Украйна може да спечели войната с Русия. Не тактическата мисъл, а обикновеното превъзходство в хора, техника и ресурси ще донесат победата. Но дали на Русия и трябва победа на всякаква цена? Според мен това трябва на самият Путин, за да се задържи на власт, за руснаците едва ли ще е добре да продължават да се обграждат с врагове от всички страни. Една Белорус им остана откъм Европа и Турция. Затова може и да се договорят - двете страни да излязат с някакво достойнство от ситуацията.
Плашенето с ядреното копче от типа "Аз ще се самоубия, но ще убия и вас" подхожда на побъркан разум, не на рационално мислещ такъв. От луди всеки се пази.