До колкото съм запознат, в момента се реставрира от международен екип. Та българското участие ще е пак някъде къде канадския договор за златото - тоест почти никакво, а ти се готвиш и от скраб да печелиш.Дааа. Може пък и да си прав. То за нас винаги остават само боклуците.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Не бе човек никъде няма да отпътуваме. С нея са ни дошли най светлите умове на пролетарския интернационализъм. Това е идея може да се натоварят демократите и да ги пратим да демократизират инопланетяните от всичките междугалактически пространства. Няма да се скръндзавим да държим това най висше благо на човешкия гении само за хомосапиенс.
Hasta siempre
https://www.youtube.com/watch?v=kTqwy6ay1HQ
La Casa de Papel - Bella Chao - Diego Moreno
https://www.youtube.com/watch?v=y5KCvpk8U4g
..............................
П.П.Пrefiero morir de pie que vivir de rodillas/Предпочитам да умра на крака, отколкото да живея на колене.-Девиза на Че гевара.
П.П.Не съм фен на Ел коменданте /майор/ и освен Кастро друг няма такъв чин в Куба за другаде не знам-прекалено безпощаден е макар, че за предателите, но той заема висши държавни постове в Куба и си бие камшика да прави революции в Африка и Латинска Америка може и Фидел лекинко да е побутал интернационалното му мислене.Има много фенове в Испания все пак там е имало жестока гражданска война между комунисти и Франко а на Франко са му помагали богатите и цръквата и Хитлер, имало е смеиства де членовете са от различните страни на войната.Хубаво е човек да чете история защото и в библията е казано не гледай какво говори а какво прави макар, че правил исторически е по правилно. Отплеснах се.
,,Самият Наполеон Бонапарт твърди, че е бил отвличан от извънземни. Действително той изчезва в ранните зори на 12 юли 1794 година. Императорът обяснява, че е бил арестуван от „сив, висок, непознат мъж“. Невероятната история е подкрепена от малък метален предмет, предполагаем микрочип, открит в неговия скелет.,,
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))