Първоначално публикувано от tsc1 Ако имаш в предвид надписа под постовете ми - да аз съм си го измислил. Сори, допълних поста. Не съм и предполагал, че точно на теб ще трябват допълнителни пояснения - та нали: Първоначално публикувано от tsc1 Всеки на нивото си - ти си на ниво кошер, аз на ниво системи за дигитализация в отрасъла... ????
Първоначално публикувано от dvd111 Сори, допълних поста. Не съм и предполагал, че точно на теб ще трябват допълнителни пояснения - та нали: ???? Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките?
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва: "Това е моята гледна точка"
Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Явно вятърът в главата отвява мислите!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Кой разбрал, разбрал!... Мисля, че доста по-неразбираемо е да убеждаваш някой "с оглед на бъдещето" да си купи нещо, което "НЕ МОЖЕ да си позволи"...
Първоначално публикувано от зуница Явно вятърът в главата отвява мислите! Да, ако има въобще какво да довее!
Първоначално публикувано от dvd111 Кой разбрал, разбрал!... Мисля, че доста по-неразбираемо е да убеждаваш някой "с оглед на бъдещето" да си купи нещо, което "НЕ МОЖЕ да си позволи"... Който не може, не може! Тъпо е да можеш и да не го направиш.
Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Не ставай смешен! Разбира се, че няма от къде да разбереш. Другите участници във форума има от къде да разберат, ама ти....
Първоначално публикувано от zapstojan Не ставай смешен! Разбира се, е няма от къде да разбереш. Другите участници във форума има от къде да разберат, ама ти.... Ти пита ли ги, че се изказваш от тяхно име?
Първоначално публикувано от tsc1 Който не може, не може! Тъпо е да можеш и да не го направиш. Знаеш ли, ставаш за политик. Чудесно ще се впишеш!
Първоначално публикувано от dvd111 Знаеш ли, ставаш за политик. Чудесно ще се впишеш! Трябва съвсем да съм си загубил самоуважението, за да се пробвам.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума