Първоначално публикувано от kuline то се питам за отношението към бездомни, в нищета и т.н. хора какво се прави. Краде се! Дори и КАРИТАС,като докторите,са "бизнесмени"
Първоначално публикувано от Angel Yosifov Краде се! Дори и КАРИТАС,като докторите,са "бизнесмени" Ти уби всичко наивно у мене. От приятели поляци имам много добро впечатление за Католическата църква.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Първоначално публикувано от зуница Ти уби всичко наивно у мене. От приятели поляци имам много добро впечатление за Католическата църква. Под Нейната шапка,какво ли не се върши
Първоначално публикувано от зуница ....имам много добро впечатление за Католическата църква. И аз баце, Светата инквизиция е ярък пример
Първоначално публикувано от Pero Melifero И аз баце, Светата инквизиция е ярък пример А у Турция на почивка и пазар ходиш ли? Що аз пък се сещам за едни други неща ставали преди по-малко години.
Първоначално публикувано от зуница А у Турция на почивка и пазар ходиш ли? Що аз пък се сещам за едни други неща ставали преди по-малко години. Не думай. Аз съм все там.
Тежко се говори с глухи! Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не думай. Аз съм все там. За едно и също ли се сещаме?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не думай. Аз съм все там. За почивка и пазар. Но за чуването на някои нещица и аз знам.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума