Благодаря за пожеланията! Повярвай, имам отлична представа "за какво иде реч"(две седмици в болница преди повече от година, в тежко състояние и доста смърт наоколо), но това не значи, че трябва наивно да вярвам на абсолютно всичко. Не ме разбирай погрешно, аз вярвам в медицината и по принцип съм "За" ваксинирането, но някои съмнителни несъответствия насила карат "червената лампичка" да светва. Един от многото примери: Защо трябва да се ваксинират малки деца (над 5г), след като дори и да се разболеят, карат болестта изключително леко. И то с ваксини, които със сигурност са на по-малко от 2 години и не се знае какви странични ефекти може да имат след време...
Светът не е утопия и ние не сме заобиколени единствено от хора, загрижени за нашето добруване. Трябва ли да се оставим да ни манипулират (и то политиците, а не лекарите) и загрижени за здравето на близките си наивно да вярваме на всичко, както при телефонните измами.
Виждам, че нежеланието ти да погледнеш обратната страна на медала е продиктувано от загриженост и добри намерения, но нали знаеш за пътя постлан с добри намерения...
П.П. На света са нужни както оптимистите, така и песимистите: Оптимистът е измислил самолета, а песимиста - парашута...