[QUOTE=Pero Melifero;174787]... а ако пишем по-рядко или не пишем въобще - умен форум!
п.п. впрочем ти нарита ли ги по кокалчетата ония убавци или го играеш антифашист?[
Перко, ай мола ти се!
Бъди ЕнтЕлЕгентен и остави простащината на виртуозите!
Ако знаеш колко специализации сме карали........ сигурно вече щеше и ти да си у кубъ...![]()
[QUOTE=morriddin;174789]Той, Перо още е пеленаче, току изплюло майчината цица, опссс биберона, че вече имам забележка за анатомични атрибути. Та, той, Перо, въпреки интелектуалната си дарба, още му'й рано да дава съвети на врелите и кипели тъпигьози. Дет са вика, не е изял още едно кило сол, за да изразява такоз мнение.![]()
Ако проследим историята на кокалчетата и тяхното наритване: https://pchelari.com/forum/showthrea...l=1#post160644 и следващото мнение на зуница ( предходното на линка предполагам е изтрито по молба на др. Боян ) и сега ако разгледаме мнението на Перо:
Нещата ще станат по-ясни и занапред няма да подценяваме човека ( не е др.Боян )!
Извинявам се на тия дето се чувстват като ощипани моми. Не ми разбрахте шегата, но както и да е. По-важното е че аз разбрах, че се имате за убавци![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))