Първоначално публикувано от jdrumev Дигайте цената на меда до 15лв.С тия цени на тока няка как да ги удари вашата цена Пенсионерите.... Познавам 2-3 възрастни хора, които помнят времето, когато кг. мед се е равнявал на кг. масло. Е, тогава и меда и маслото са били малко по-други.
Първоначално публикувано от jdrumev Дигайте цената на меда до 15лв.С тия цени на тока няка как да ги удари вашата цена Пенсионерите.... Да не се кандидатираш за изборите? Показваш голяма загриженост за пенсионерите с тази горна граница!
Първоначално публикувано от zapstojan Да не се кандидатираш за изборите? Показваш голяма загриженост за пенсионерите с тази горна граница! Напролет Вуйче...
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Дончев, къде е червения палец. пп. да не ми се е бъгнал компа.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Дончев, къде е червения палец. пп. да не ми се е бъгнал компа. В някои теми го няма. И аз го нямам понякога, но не е болка за .... Абе, изрази го с думи.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев В някои теми го няма. И аз го нямам понякога, но не е болка за .... Абе, изрази го с думи. Червен, че и палец...а де, къде ли може да е?
Първоначално публикувано от kuline Червен, че и палец...а де, къде ли може да е? Засекретен е.
Първоначално публикувано от kuline Червен, че и палец...а де, къде ли може да е? Да не го е скрил някой джендър де слънце го не види?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Първоначално публикувано от зуница Да не го е скрил някой джендър де слънце го не види? Он види,види,че и уфейсу види и ...
Може да задавате въпроси които ви интерисуват.https://meet.google.com/anm-mnkp-mtq
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (2 потребител (и) и 17 гост (и))
Правила на форума