От една Корона станахте Богове...![]()
От една Корона станахте Богове...![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Кукуруку вафла чуднаФейсбук със заглавие на български .. Те, според тези неуки изследователи би следвало вече 30-40 процента от световното население да е умряло или да се е инвалидизирало от ваксините.
Ти сериозно ли ги пускаш тези нещаМай сините мозъци ти ги спускат отгоре ...
Извинявай,явно ти си уЧЕН и с теб не мой се мери изследователски екип от целию свет! Шапка ти свалям за уместните ти коментари !
Велик си в постовете си ! Още веднъж шапка ти свалям !
Абе човек,нещо което гледаш и не ти понася,не коментирай и не гледай ! Лесно е ,ама от къде да се сетиш !
СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!
Може ли без язвителни забележки един спрямо друг? Който не му харесва съм го казвал над 100 пъти - горе, Х-са и ЧАО.
"Ако може и линк" - браво!
Та ти направо живееш в бъдещето.
Не е далече времето когато няма да разговаряме, а ще си обменяме линкове по 6G мрежата, посредством антенките, присадени ни от извънземните, разбира се след процедурата боц-боц.
Но да използвам, че още не са ми присадили антенки....
До вчера нямаше ковид, а днес го има. Резонен е въпроса: Откъде е дошъл?
Отговора е ясен: Разбира се от небето, откъде другаде. Само че не е паднал, а е донесен от извънземни.
- Защо са го донесли?
- За да ни ваксинират...боц-боц.
Твърдеше се, че вируса е тръгнал от китай, а задаваш ли си въпроса, защо китайците снабдяват целия свят с тоалетна хартия?
Днес отново 130 умрели от Ковид.Преди никой нямаше и познат болен,а сега всеки има поне 4-5 умрели познати.Кой каквото иска да говорино за мен има нещо и хората яко умират и на никй не му пука.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))