"Ако може и линк" - браво!
Та ти направо живееш в бъдещето.
Не е далече времето когато няма да разговаряме, а ще си обменяме линкове по 6G мрежата, посредством антенките, присадени ни от извънземните, разбира се след процедурата боц-боц.
Но да използвам, че още не са ми присадили антенки....
До вчера нямаше ковид, а днес го има. Резонен е въпроса: Откъде е дошъл?
Отговора е ясен: Разбира се от небето, откъде другаде. Само че не е паднал, а е донесен от извънземни.
- Защо са го донесли?
- За да ни ваксинират...боц-боц.
Твърдеше се, че вируса е тръгнал от китай, а задаваш ли си въпроса, защо китайците снабдяват целия свят с тоалетна хартия?
Днес отново 130 умрели от Ковид.Преди никой нямаше и познат болен,а сега всеки има поне 4-5 умрели познати.Кой каквото иска да говорино за мен има нещо и хората яко умират и на никй не му пука.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Не ставай смешен племеннико! Разбира се, че има нещо. Нали затова говорим.
През 2000г. хората също яко умираха, ама нямаше статистика по медиите. Човека жив-умрял, едва стои на краката, в спешна помощ му преливат една банка солов разтвор, убеждават го че му няма нищо и го пращат да си ходи с думите: "Иди си в къщи, легни си и си почини".
Човека си отива, ляга и след два дни почива.
Ако го оставят в болница, то наистина го оставят / не го лекуват/ и пак почива.
Наскоро се спомена, че и тогава е върлувал някакъв коронавирус. Сега нещата се повтарят!
Преди ден или два е починал 18г. младеж. И той е починал, защото на никой от екипа, който е трябвало да го лекува не му е пукало. Пукало е само на лекаря от съседното отделение, но той е разбрал късно.
Не само здравната система, а всички системи на идиотската ни държава са ковидясали.
Затова хората ще продължат да умират яко ( мен ме пиши извънземен ), защото наистина има нещо.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))