То август от жегите, народа изтрещява, ама при теб е професионално изкривяване. Стига сра на обявата ми , бил си правил майки, нито съм ти искал майки, нито съм ти искал мнение. Като не можеш да предложиш и искаш да се чекаш на дъртия ми, намери друга тема.
пп. при толкова много акъл, сещаш ли се , че и аз си правя майки. май -НЕ.
С цветущите ти епитети, душа не ми дава да ни ти отговоря . Правиш си - ок, ама защо не си предвидил такава ситуация, при която са ти необходими майки. То явно ти трябват каквито и да са. Цинцар си инак бих ти предложил сайт, от където да си купиш елитна майка, ама бая еврака, но щом си опрял тук да търсиш, то ясно. Хайде със здраве.
https://beejournal.ru/razvedenie-i-s...ya-bez-problem
Страница пчеловода-любителя - журнал Пчеловодство
,,Не от хорошей жизни российский пчеловод приобретает племенных маток, как правило, нерайонированных пород и не всегда заявленного качества. Предприниматели везут маток неизвестно откуда, даже из дружественных государств, не соблюдая ни норм, ни правил, преследуя единственную цель — заработать деньги. После этого появляются помеси неизвестного происхождения, в большинстве случаев ухудшающие общее состояние пасек. Соответственно, уменьшается выход продуктов пчеловодства, ухудшается иммунитет пчел, создается неблагоприятный санитарно-эпидемиологический фон в округе.,,В.Ю.ПЕРЕТРУХИН/Приморский край
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))