Чеченска мелодия ДАЙМОКХ, завладяваща душата. Плачещ акордеон и китара!
https://www.youtube.com/watch?v=TMNJVZtceb8
,,Животът е прекрасен, той продължава. Родна земя, семейство - това е важното за един човек.,,
Още няколко дена работа и са зазимени. Добра година като цяло, малко мед, но много отводки и майки и много работа.
Пролетта от 140 заложени майки 80 оплодени, тогава пчелояд почти не се виждаше и имаше търтей на всякъде. Сега на 15 август от 13 заложени 13 оплодени, като 1 месец почти нямаше летеж а пчелоядите бяха натиснали пчелина и търтейте са малко. Вчера ги проверих и не очаквах такова нещо, шашва работа.
Цялата година е шашава.
Пролетта и на мен ми се губеха майките - над 50%. Сега не съм пробвал.
На къра няма една джанка. Дренки също няма. Диви ябълки и круши, както и култивирани - няма.
Асмата е добре. Има грозде. Не боледуваше, ама се появиха едни големи черни косове ( разбираемо защо от горния ред) и няма отърване.
Може ли някой да ми разясни работата със сухата захар, че слагах на едни отводки и може би по голям успех можеше да има, ако бях изсипал захарта на асфалта.Нулев интерес към нея. Две години правя отводки и както ги направя не мърдат от това положение, а нямам възможност да храня всеки ден.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))