Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Живота е борба бе Гоше, откажеш ли се, защото е трудно е лесно - едната крайност. Бориш ли се с вятърни мелници - другата крайност. Човек трябва да бъде нито песимист, нито прекалено оптимист, а реалист с доза оптимизъм, без която няма да стане, иначе казано да бъде рационалист. Май изпаднахме в съждения не подходящи за темата. Абе всеки да си коландри булята как си знае.
    Е, накрая дойдохте на моя....

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Е, накрая дойдохте на моя....
    Чеченска мелодия ДАЙМОКХ, завладяваща душата. Плачещ акордеон и китара!
    https://www.youtube.com/watch?v=TMNJVZtceb8
    ,,Животът е прекрасен, той продължава. Родна земя, семейство - това е важното за един човек.,,

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Чеченска мелодия ДАЙМОКХ, завладяваща душата. Плачещ акордеон и китара!
    https://www.youtube.com/watch?v=TMNJVZtceb8
    ,,Животът е прекрасен, той продължава. Родна земя, семейство - това е важното за един човек.,,
    Благодаря, много красиво.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Още няколко дена работа и са зазимени. Добра година като цяло, малко мед, но много отводки и майки и много работа.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Пролетта от 140 заложени майки 80 оплодени, тогава пчелояд почти не се виждаше и имаше търтей на всякъде. Сега на 15 август от 13 заложени 13 оплодени, като 1 месец почти нямаше летеж а пчелоядите бяха натиснали пчелина и търтейте са малко. Вчера ги проверих и не очаквах такова нещо, шашва работа.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Пролетта от 140 заложени майки 80 оплодени, тогава пчелояд почти не се виждаше и имаше търтей на всякъде. Сега на 15 август от 13 заложени 13 оплодени, като 1 месец почти нямаше летеж а пчелоядите бяха натиснали пчелина и търтейте са малко. Вчера ги проверих и не очаквах такова нещо, шашва работа.
    Цялата година е шашава.
    Пролетта и на мен ми се губеха майките - над 50%. Сега не съм пробвал.
    На къра няма една джанка. Дренки също няма. Диви ябълки и круши, както и култивирани - няма.
    Асмата е добре. Има грозде. Не боледуваше, ама се появиха едни големи черни косове ( разбираемо защо от горния ред) и няма отърване.

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Може ли някой да ми разясни работата със сухата захар, че слагах на едни отводки и може би по голям успех можеше да има, ако бях изсипал захарта на асфалта.Нулев интерес към нея. Две години правя отводки и както ги направя не мърдат от това положение, а нямам възможност да храня всеки ден.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията

Това,че са оплодени незначи,че са качествени и,че няма да излезнат за повторно оплождане и да се затрият...
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това,че са оплодени незначи,че са качествени и,че няма да излезнат за повторно оплождане и да се затрият...
    Те, че няма да излязат - няма, ама спират да снасят от раз, не след дълго. Поне това ми се случи на мен с едни късни августовски самосмени и добре, че имам запас.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Миоте майки не са толкова шавливи. По един път излизат да се оплождат
    Този пост е редактиран от Nik_m; 15.09.2021 в 23:26.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •