Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Мнението ми е принципно. Просто не е редно, цената на НЕКТАРНИЯ мед да е равна на цената на халвата и на локума. А богатството и бедността са относителни. Колко "бедни" пенсионери хвърляха през терасите по 15, 30, 40 хиляди левове на "алото" ? И да, ако дойде наистина беден човек, да си купи буркан мед и да брои стотинките, бих му подарил още един, но цената на първия ще си е същата.
    Р.Р. Живея на 2 км. от пътя София-Варна, през уикенда не мога да се включа в трафика по 10, 15 минути.
    Виж съгласен -всичко е относително и всеки си гледа нещата както прецени.
    Просто възразявам да съм солидарен към чужди принципи, визия и мироглед.
    ПП Не е нормално и минерална вода да е по скъпа от млякото не е нормално и нефта един ден да е 30 долара барел а другия 70 или 100 не е нормално и въглеродните емисии един ден да са еди колко си а на другия повече или по малко
    Плановата икономика май се провали ама и пазарна маи никога не е имало освен на теория.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Виж съгласен -всичко е относително и всеки си гледа нещата както прецени.
    Просто възразявам да съм солидарен към чужди принципи, визия и мироглед.
    ПП Не е нормално и минерална вода да е по скъпа от млякото не е нормално и нефта един ден да е 30 долара барел а другия 70 или 100 не е нормално и въглеродните емисии един ден да са еди колко си а на другия повече или по малко
    Плановата икономика май се провали ама и пазарна маи никога не е имало освен на теория.
    Търговията е най-мръсния занаят. Аз съм родом от Троянските села. Дядо ми е разказвал, как до 30-те години, са пълнили колата с грънци и ходили по полските села на обмяна. Гърнето е струвало толкова, колкото жито е можело да събере.
    Сега....., Иван произвел нещо, Асан иска да го купи, а търговеца между тях, не прави нищо, само повишава цената на стоката.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •