Първоначално публикувано от бат тянко Освен да ви кажа наздраве, друго не ми идва наум? Лука в тая бургаска салата може и да е от лилавия, но обезателно лимончето на резени. Ти, виж подготви от тая след две седмици, че нъл' знаИш, много тача морските деликатеси. Ракията от мен - сливова от колона.
Първоначално публикувано от kuline Ти, виж подготви от тая след две седмици, че нъл' знаИш, много тача морските деликатеси. Ракията от мен - сливова от колона. Кат се каза морски дарове и врътнах едно мезе.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Кат се каза морски дарове и врътнах едно мезе. А бре, вие друга работа нямате ли, та отнемате на "съкровищата" си задълженията, а на мен причинявате обилно слюнкоотделяне.
Първоначално публикувано от kuline А бре, вие друга работа нямате ли, та отнемате на "съкровищата" си задълженията, а на мен причинявате обилно слюнкоотделяне. На тях чистенето на главите и люспите.
Първоначално публикувано от kuline А бре, вие друга работа нямате ли, та отнемате на "съкровищата" си задълженията, а на мен причинявате обилно слюнкоотделяне. Кобрите сега са прекалено активни. Покрай тях трябва да се внимава. Един от начините да станат по лежерни, са когато преработват храна.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Първоначално публикувано от бат тянко Кобрите сега са прекалено активни. Покрай тях трябва да се внимава. Един от начините да станат по лежерни, са когато преработват храна. Преработват??? Обработват.
След трудния пчеларски ден следва и един късен обяд.
Наздраве на всички! Мога да ви уверя, че вкуса е превъзходен!
Няма как да ви го пратя? Иначе нямате проблем. Пазара е до мен.
Първоначално публикувано от kuline Ти, виж подготви от тая след две седмици, че нъл' знаИш, много тача морските деликатеси. Ракията от мен - сливова от колона. Разбрах аз, и точно затова ти провокирам слюноотделянето!
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))
Правила на форума