Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Една стока, струва толкова, колкото е склонен да плати купувача за нея, респективно, толкова, за колкото е склонен да се раздели, продавача с нея. К'во да прай'ш - пазарна икономика.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Една стока, струва толкова, колкото е склонен да плати купувача за нея, респективно, толкова, за колкото е склонен да се раздели, продавача с нея. К'во да прай'ш - пазарна икономика.
    ТС1 го каза подобно преди време продавача си казва цената а купувача казва има ли сделка или не.
    Цената на меда зависи от много фактори като уникалния вкус не е най горното ниво например пчелите са ми в Криводол а ходи и искаи 12лв. за буркан мед ще станеш за присмех щото е пълно със слънчогледов мед на цена от 7лв. макс 8лв.в града има около 1000регистрирани пчелни семейства в съседното село са близо 2000 /за акациев май искат 10лв. ама има ли сделки не знам навярно го продават другаде/.Живея в краен квартал на София след това започват селата и хилядите декари слънчоглед цена на меда 7-8лв. а ходи искай 20лв. със зор се продава на 10лв. мед от други райони на страната ливаден , акациев и т.н..Виж за центъра на София не знам ама по пазарите имаше зимата и по 6лв. към днешна дата не знам ама тогава и в пчеларските магазини бе около 8-10лв. по малкия буркан от масовите медове а за медените бутици не знам колко бе не съм влизал.Към днешна дата не знам говоря за март месец.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •