Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Те, че не са цъфнали и вързали, не са. Ама и зависи, каква е нагласата на човека. Аз имам клиенти пенсионери ... И никога, никакъв намек за цената. Но ми се е случвало доста състоятелни клиенти, да се опитват да се пазарят за.....50 ст. на буркан. Защото " видиш ли", били ми купили 30 буркана!? Ха-ха-ха.
    Мен ако питаш тия де по немат са по-ора ония бурсуци с парите все искат да изонодат някой а ако си купят нещо си мислят че колко повече кусури немерят толкова са по- висша форма на живот.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Мен ако питаш тия де по немат са по-ора ония бурсуци с парите все искат да изонодат някой а ако си купят нещо си мислят че колко повече кусури немерят толкова са по- висша форма на живот.
    То, "туй имане", не е от "туй даване".

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Има много голямо търсене на кошери, изглежда се очаква сериозно покачване на цената на меда.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Има много голямо търсене на кошери, изглежда се очаква сериозно покачване на цената на меда.
    На много хора им измряха пчелите зимата, то може да се вдигне цената на меда ама като гледам на всичко се вдига цената та не знам какво да кажа.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    На много хора им измряха пчелите зимата, то може да се вдигне цената на меда ама като гледам на всичко се вдига цената та не знам какво да кажа.
    Като почна да се дига цената на пчелния мед бях леко притеснен що цената бе статична години на ред и тия глупости в масовите измирания и слабата година не ми се връзваха многом много еле пък, че меда ни е по - достойно оценен.
    Та по прочетох тая вечер малко статии като тази и ми щръкна косата:
    Рекордните цени на тока и газа носят още шокове за Европа

https://www.investor.bg/analizi/91/a...vropa--335024/

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Като почна да се дига цената на пчелния мед бях леко притеснен що цената бе статична години на ред и тия глупости в масовите измирания и слабата година не ми се връзваха многом много еле пък, че меда ни е по - достойно оценен.
    Та по прочетох тая вечер малко статии като тази и ми щръкна косата:
    Рекордните цени на тока и газа носят още шокове за Европа

https://www.investor.bg/analizi/91/a...vropa--335024/
    "Confiscation through Inflation" - Конфискация чрез инфлация.

„Чрез продължителен процес на инфлация правителствата могат тайно и незабелязано да конфискуват значителна част от богатството на своите граждани.“ - Джон Мейнард Кейнс

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от seto4e Виж публикацията
    ...могат тайно и незабелязано да конфискуват...
    Нито е тайно, нито е незабелязано, много добре даже се забелязва от тези, които имат. На тези, които нямат и живеят от днес за утре, не им пука. У нас те са много и се увеличават.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •