Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ето че се започна Калине. Дори не дочакаха и края на сезона. Рапица не купували заради пестициди,а слънчогледов ще купуват сигурно щото той няма хич пестициди като био.
    Под други държави сигурно разбира Украйна,

Много странно! По логиката на пестицидите, как ли въобще от България излиза мед, как ли пробите, дето ги правят в Германия излизат чисти без антибиотици, захар, пестициди и т.н, т.е. отговарящи на всякакви стандарти, включително и рапицовия мед? Ебаси, аз ли съм прост, на очите и ушите си ли да не вярвам, или на мнението на някой си Зету?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Много странно! По логиката на пестицидите, как ли въобще от България излиза мед, как ли пробите, дето ги правят в Германия излизат чисти без антибиотици, захар, пестициди и т.н, т.е. отговарящи на всякакви стандарти, включително и рапицовия мед? Ебаси, аз ли съм прост, на очите и ушите си ли да не вярвам, или на мнението на някой си Зету?

Ако видиш как го подгряват с гурелката....няма да се пъниш тей като кътър на синур/Д.Д./Дай еднпо бурканче от твоя да си купя бре.12лв/бурканя ще платя/Кефа мой резиля твой./Д.Д./
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •