Надникнах при децата да видя как са нещата.Ами какво да ви кажа.Пашата е намаляла почти 0,но пак ще трябва да се вади мед.Средния добив се очертава около 65-70кг.Далеко е от това което се стремя,но пак добре като знам как съм ги гледал.Себестойноста отново под лев...![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
https://youtu.be/0eNiyQNF_BA 18 кила от тоя курпус пусна.Пълен провал.Извъртях рамките само с над 40% запечатка,а другите ги раздадох на роевете.Нямаше да го вадя и това,но роевете напъват с развитието си и ми трябват рамки.В магазините които по моя грешка в снимането също пълен провал.Всички стари рамки са наляти и запечатани,но раздадените за градеж са малко усвоени.Рекламните рамчета пък съм им забравил да им сложа топчета и страничните пити имат отпечатки на рамчета.За мен това семейство е претърпяло срив, роене или самосмяна.Оставих го на 3 магазина +плодник ДБ защото пчелата е точно толкова...
Може би трябваше голяма рамка ДБ да пусна през първи и втори магазан,но това ще го пробвам догодина с тая конфигурация.
![]()
Този пост е редактиран от jdrumev; 14.07.2021 в 21:47.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))