Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
Първата стъпка е направена.Аз мисля че втора стъпка трябва да бъде намаляване броя на депотатите за да се намалят разходите в държавата.И да се премахнат партиите.Също ненужни разходи.Да се избират личности а не партии.Тези личности да не са не досегаеми.Обучението да стане задължително.И да се премахнат оценките в училище.Оценките създават дискриминация в училищата.Оценката да е само да или не.Да не убиваме децата си още от малки.Този човек в клипа по долу цитира ведите или казано с една дума индийските мъдреци.Колко е вярно това аз не знам .Вие сами преценете.

https://www.youtube.com/watch?v=XIT-0pl3E2U

Момченце!...

Нямаш никакво, ама никакво, даже и морално, право да пишеш постове на политическа тема и да раздаваш на теми за "морал и право"! И тъй като въобще няма да се сетиш защо, директно ще ти кажа.

Засрами се! Засрами се, че имаш претенции на голям човек с някакви недорасли разсъждения, а нямаш елементарната култура дори да пишеш правилно и граматично на родния си език! Поне да имаше познанията да включиш граматичните правила за българския език в браузъра си, че да ти излизат грешките и да си ги поправяш. Даже и това елементарно умение за пети клас ти липсва. Пък думичката ти "депотатите" директно те вкарва в киреча! Да си жив и здрав с безграмотността си!

Ей за това трудно ще прокопса България! Някакви си безграмотни лентяи, дето ги е мързяло да учат навремето българска граматика, сега са станали професори по конституционно право и обществена психология! Опази боже сляпо да прогледа!

Друмев и Дончев пък да не мълчат като попарени, а да си кажат мнението за това момченце!