Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 280

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    03.02.2019
    Пчеларски район
    с. Варвара, обл. Пазарджик
    Очаквах вчера и днес сутринта да бъде по-студено, вчера около -2, -3, днес в 8 сутринта беше +1, но е било малко под нулата. Утре сутринта ако има нещо под нулата пак и край. Това е за района на Софийското поле.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Filyov Виж публикацията
    Очаквах вчера и днес сутринта да бъде по-студено, вчера около -2, -3, днес в 8 сутринта беше +1, но е било малко под нулата. Утре сутринта ако има нещо под нулата пак и край. Това е за района на Софийското поле.
    Край на минусите ли..?

Автор
    Регистриран
    03.02.2019
    Пчеларски район
    с. Варвара, обл. Пазарджик
    Не се знае, може и през Април да има някакви изненади, ще видим, но поне до другата събота и неделя, гледам температурите само нагоре ще вървят.

Потребител
    Регистриран
    04.05.2012
    Пчеларски район
    Северно от София
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Край на минусите ли..?
    А да но,ама....След точно 10 дена затвор,пчелите са свободни, и с радост са на вън.Интересно им е какво е положението извън кошерите.На мен пък ми е интересно какво е положението и в кошерите.Пролетта най после дойде, и връщане назад няма.Само дано Април ни пожали, и не приложи коронният си номер - късната слана.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от varom Виж публикацията
    А да но,ама....След точно 10 дена затвор,пчелите са свободни, и с радост са на вън.Интересно им е какво е положението извън кошерите.На мен пък ми е интересно какво е положението и в кошерите.Пролетта най после дойде, и връщане назад няма.Само дано Април ни пожали, и не приложи коронният си номер - късната слана.
    Моите бяха затворени 13 дни. И на мен ми е интересно, какво става вътре, ама днес беше доста ветровито, а и всички семейства носеха до волно прашец.

Потребител
    Регистриран
    22.07.2015
    Пчеларски район
    Каварна
    Пчели,лети в момента умират по време на летеж и всичко отслабва,

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от nikimarti8 Виж публикацията
    Пчели,лети в момента умират по време на летеж и всичко отслабва,
    Възможно ли е това да са умиращи пчели, които при студ биха умряли в кошера и паднали на дъното?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Възможно ли е това да са умиращи пчели, които при студ биха умряли в кошера и паднали на дъното?
    Мисей ме е учил,че са недохранени.Ама то с тия питки какво друго да очакваш.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Потребител
    Регистриран
    04.05.2012
    Пчеларски район
    Северно от София
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    В края на март пчелите са най-малко.Тоя дълъг студ ,доста ги изтощи ,не са се облитали отдавна и явно не са в добра кондиция.Отдруга страна ,тия 10 градуса с неприятният вятър - и някои колеги може да се окажат прави.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Днес ходих да си прегледам семействата след продължителния студ.Опасенията ми, че ще имам проблеми се оказаха безпочвени. Намерих един без майка, който обединих с един от слабаците. Всички са налице, и не мисля,че от тук насетне ще има проблеми,защото го дават повече от 10 дни топло. Като цяло семействата са добре.Много са им намаляли запасите от мед, и се скъсах да местя пити от където има.Лошото е, че вече няма от къде да местя. Голямо носене на прашец днес и то три вида. Видях, че има доста пчели по джанките. Сезона започва, колеги! Да е успешен сезона колеги на всички!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •