Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 650 от 807 ПърваПърва ... 150550600640648649650651652660700750 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 6,491 до 6,500 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Пак казвам, чух от познат, че на един от познатите био-пчелар в нашия район с 250 семейства са му умрели 50%. Не съм говорил с човека, но онзи, който ми го каза лично от него го е чул. Друг познат с над 250 семейства, който доскоро беше био-пчелар, до 01.01.2021, също имаше през февруари около 20% смъртност. Сега, дали ще обявят официално нещата е под въпрос.

Измама е, разбира се.

Ако ни бият на 0 навсякъде.Тогава ще съм сигурен 100%,че или са купили другия отбор или съдията.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ако ни бият на 0 навсякъде.Тогава ще съм сигурен 100%,че или са купили другия отбор или съдията.

Ама виж се бе, мушмурок, как даже в тебе личи разделението! Ти си като байрактар на разделението ве! Направо трябва да се засрамиш! Конвенционални и био-пчелари. Това, дето ни го натресоха, в действителност е много-о-о-о голям проблем. Не съм искал да влизам в Еврозоната и НАТО, просто ни го натресоха, а по всички правила на Вселената трябваше да има референдуми за влизането в тези организации. И сега ще ни казват как да си гледаме пчелите... егати!

Ся ще кажете една камара приказки против мнението ми. Добре де, ами онези държави като Аржентина, Китай, Украйна, Австралия, които продават меда си на Европейския съюз, как произвеждат меда си, по методиките дето ни ги иска Европата ли? Айсиктир ве!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Пак казвам, чух от познат, че на един от познатите био-пчелар в нашия район с 250 семейства са му умрели 50%. Не съм говорил с човека, но онзи, който ми го каза лично от него го е чул. Друг познат с над 250 семейства, който доскоро беше био-пчелар, до 01.01.2021, също имаше през февруари около 20% смъртност. Сега, дали ще обявят официално нещата е под въпрос.

Измама е, разбира се.

Аз, като не съм био, що имам само един кошер умрял от глад и то защото през септември стана търтовка и направи само търтеи, които изпапкаха повечето запаси още през есента? Плюс това не съм купувал ленти, амитраз, кумафос и т.н. Само мравчена, оксалова, лимонена киселина, чесън, КАС-81, последния си го правя сам.
    Смее ли да умре някой че после живите кой знае каква киселина ги чака

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ама виж се бе, мушмурок, как даже в тебе личи разделението! Ти си като байрактар на разделението ве! Направо трябва да се засрамиш! Конвенционални и био-пчелари. Това, дето ни го натресоха, в действителност е много-о-о-о голям проблем. Не съм искал да влизам в Еврозоната и НАТО, просто ни го натресоха, а по всички правила на Вселената трябваше да има референдуми за влизането в тези организации. И сега ще ни казват как да си гледаме пчелите... егати!

Ся ще кажете една камара приказки против мнението ми. Добре де, ами онези държави като Аржентина, Китай, Украйна, Австралия, които продават меда си на Европейския съюз, как произвеждат меда си, по методиките дето ни ги иска Европата ли? Айсиктир ве!!!

Ама аз отдавна съм се разделил с тях.Ся на най новия ми пчелин мисля да минавам на туй най новото БИУ.Нутра суит ли беше...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Ама аз отдавна съм се разделил с тях.Ся на най новия ми пчелин мисля да минавам на туй най новото БИУ.Нутра суит ли беше...
    Храни всички с мед.
    А денги нет
    Новая пасека/пчелин/ ета.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Храни всички с мед.
    А денги нет
    Новая пасека/пчелин/ ета.

Спакойна всьо в норм 1/1/4.Понял меня Дядя ГеоргиИлиев що ма изпревари бре?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Спакойна всьо в норм 1/1/4.Понял меня Дядя ГеоргиИлиев що ма изпревари бре?
    Е па как

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Е па как

Тоя ми прилича на един.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Тоя ми прилича на един.
    Е дяда де

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://youtu.be/ITpqyi-SpPY
    Казах му на Стрелеца да него качва това видео,но не ме слуша.Сега като го изгледате ще се сетите,че всичко което казва съм го писъл от Януари на сам.Най ма яд,че му казъх за 4те рамки как става номера,а той го издаде...

Страница 650 от 807 ПърваПърва ... 150550600640648649650651652660700750 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •