Напротив - точно обратното. Допитвам се до мнения дали го правите, дали има нужда да се прави и т.н. Разбира се, че не съм решил да правя нещо, без да се допитам и да сондирам мнения. Лично аз - не смятам да им слагам на този етап каквото и да е. Може би Април месец средата към края - инвертиран сироп с Нозевит + и така ...
Според теб това: https://www.balmina.bg/vanshen-prash...professinalen/ ще ми свърши ли работа или да ми препоръчаш друг ?
Благодаря!
Най-добрия заместител на прашеца е............ самия прашец. Има вариант , през годината, когато има силен приток на прашец, да извадиш прашецова пита, да я съхраниш и да я подаваш при нужда. Що се отнася до подхранване с мляко, извара,яйца и др. аз не съм почитател. А и трябва да ги купиш директно от кравата, за да си сигурен, че няма да има някакви боклуци из тях.
Добър заместител на прашеца са бирена или хлебна мая по 100 гр на 2л сироп.'Първо трябва да се деактивират чрез загряване за 10-15 мин.После залагаш роеловка задължително.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))